Sport

Suporterii FCSB, ultimatum pentru Florin Tănase: ”Să-și ceară scuze public”. Și Gigi Becali e vizat de mesajul fanilor

Suporterii echipei FCSB sunt gata să îngroape ”securea războiului” cu favoriții lor, după ce la ultimul meci au făcut act de prezență în tribune, fără a-i încuraja. Florin Tănase este somat, însă, să-și ceară scuze.
09.03.2022 | 14:50
Suporterii FCSB ultimatum pentru Florin Tanase Sasi ceara scuze public Si Gigi Becali e vizat de mesajul fanilor
ADVERTISEMENT

FCSB a avut un parcurs foarte bun în perioada august 2021 – februarie 2022, timp în care a bifat 20 de meciuri fără înfrângere. Eșecurile cu Farul Constanța și FC Argeș au dinamitat, însă, relația dintre suporteri și fotbaliști.

Fanii din Peluza Nord, atac la intruziunea finanțatorului Gigi Becali în alcătuirea echipei

Înfrângerile cu Farul Constanța și FC Argeș au dus-o pe FCSB la un ecart de 7 puncte, după înjumătățire, față de campioana en titre și lidera campionatului CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Desele intruziuni ale patronului Gigi Becali în alcătuirea echipei, precum și schimbările prin care acesta ”îi pedepsește” pe jucătorii despre care crede că nu au respectat cerințele lui, i-au adus în pragul disperării nu doar pe fotbaliști, ci și pe fani.

Aceștia au transmis un comunicat în care le cer jucătorilor lui Toni Petrea să nu ”copieze” comportamentul finanțatorului, și să le arate respectul cuvenit.

ADVERTISEMENT

”Pentru a nu comenta la nervi am lăsat să treacă câteva zile înainte de a trage primele concluzii după un nou campionat semiratat. Vom începe cu un apel către jucători, către băieții pentru care suntem prezenți meci de meci, acasă, deplasare, restricții, pandemie, etc.

– NU DEVENIȚI copia fidelă a patronului! Protestul nostru de la ultimul meci a venit ca urmare a comportamentului vostru față de noi, cei care vă susținem necondiționat!

ADVERTISEMENT

– Înțelegem cât de bulversați sunteți de prețioasele idei venite din lojă, de umilirea cu schimbările, criticile venite de la persoane nule în materie dar asta nu vă împiedică să vă antrenați, să jucați cu ambiție și mai ales, CEL MAI IMPORTANT, să-i respectați pe cei care sunt alături de voi în fiecare moment!

(…) despre marele investitor, patron, stăpân – va urma”, au transmis fanii din Peluza Nord, prin intermediul paginii oficiale de Facebook.

ADVERTISEMENT

Căpitanul Florin Tănase, pus la colț de fani

Cel mai șifonat a ieșit decarul roș-albaștrilor, căpitanul Florin Tănase care a refuzat să salute galeria după victoria cu FC Voluntari 1-0, din ultima etapă a sezonului regulat din Casa Pariurilor Liga 1.

”Îi solicităm ferm d-lui Tănase și jucătorilor care se simt cu musca pe căciulă să-și ceară scuze public față de Peluza Nord și să respecte suporterii care sunt alături de echipă, chiar dacă apar și momente când sunt taxați pentru nereușitele lor!”, i-au transmis ultrasii din Peluza Nord.

FCSB a încheiat prima parte a sezonului pe locul secund, la 14 puncte de campioana CFR Cluj, dar, după înjumătățirea punctelor a ”reintrat” în lupta pentru titlu, diferența scăzând semnificativ la doar 7 puncte.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Farul: 1,72 este cota pentru ”1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT