Sport

Peluza Nord îi amenință pe suporterii rapidiști înaintea derby-ului de pe Arena Națională: „Să îmbrățișăm rivalii care se rătăcesc în zonă!”

Galeria FCSB-ului e pregătită să îi „elimine” pe suporterii Rapidului care și-au cumpărat bilete la tribuna a doua la derby-ul de pe Arena Națională.
03.11.2022 | 16:54
Peluza Nord ii ameninta pe suporterii rapidisti inaintea derbyului de pe Arena Nationala Sa imbratisam rivalii care se ratacesc in zona
600 de bilete a primit galeria FCSB în Giulești la meciul din tur. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

FCSB a mărit prețurile la bilete pentru derby-ul cu Rapid, iar pe stadion se anunță o afluență foarte mare de suporteri.

Peluza Nord Steaua, amenințări pentru suporterii Rapidului înainte de derby: „Dăm binețe înaripatelor de la Tribuna a II-a!”

Peluza Nord Steaua a emis un comunicat dur înainte de derby-ul cu Rapid și îi amenință direct pe ultrașii „alb-vișinii”. Ba, mai mult, fac o aluzie rasistă la adresa „giuleștenilor”: „Duminică dăm binete înaripatelor de la Tribuna a II-a!”.

ADVERTISEMENT


Deoarece pregătirile pentru meci includ elemente care necesită prezența noastră la Tribuna a II-a, la începutul meciului vom fi prezenți masiv (grupurile organizate) inelul II sau III să ne îmbrățișăm rivalii care se rătăcesc în zonă și să le înmănăm materialele necesare unui spectacol pe măsură!”, a fost mesajul clar al suporterilor FCSB, pentru marii rivali.

În final, galeria FCSB-ului a făcut apel la suporteri să vină să susțină echipa din peluză la derby-ul cu Rapid: „Vă așteptăm și pe voi, în peluză, îmbrăcați în negru și pregătiți pentru un spectacol pe cinste!”.

ADVERTISEMENT

Rapid a încălcat pactul de reciprocitate cu FCSB

FANATIK a aflat că Rapid și FCSB au ajuns la un acord pentru ca la meciurile directe fiecare echipă să primească câte o peluză. Acest lucru nu s-a întâmplat însă la meciul din Giulești, unde galeria FCSB-ului a primit doar 600 de bilete.

Gheorghe Mustață a anunțat că le va răspunde rivalilor cu aceeeași monedă: „Noi vom încerca ceva și dacă nu merge, ne vom conforma legii: 5%. Pe noi ne-au păcălit că ne dau toată peluza. Nu vor avea nici ei acum. Ei cu treaba lor, noi cu a noastră și vom vedea ce va ieși.

ADVERTISEMENT

Eh, acuma nu o să mă mai duc la Gigi să le dea peluza, ci numărul minim de bilet plus unu. O să găsim noi soluții să nu mai ia ei bilete la tribuna a doua sau întâi. Nu vor avea șansa să aibă suporteri în alte zone ale stadionului. 

Să vedem ce o să facă la meciul retur. Au zis că dacă rămâne un rapidist afară, ieși și ei de pe stadion. O să aibă 2.400 de bilete și ne mai gândim dacă o să fie atâtea. Noi suntem pregătiți și să stea liniștiți. Eu i-am lăsat ca să văd unde vor să ajungă”, a spus liderul galeriei FCSB, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

FCSB a scumpit biletele pentru derby-ul cu Rapid

Față de ultimul meci din campionat cu UTA, FCSB aproape a triplat prețul biletelor, mai ales la peluză și tribuna a doua.

Cât costă biletele la meciul FCSB – Rapid

  • Peluză – 30 lei
  • Tribuna 2 – 50 lei
  • VIP 3 – 75 lei
  • VIP 2 – 100 lei
  • VIP 1 – 120 lei

Cât au costat biletele la meciul FCSB – UTA

  • Peluză – 10 lei
  • Tribuna 2 – 20 lei
  • VIP 3 – 50 lei
  • VIP 2 – 75 lei
  • VIP 1 – 100 lei

Peluza Nord Steaua a pierdut un membru marcant înainte de derby-ul cu Rapid

Galeria FCSB trece prin momente dificile, după ce unul dintre membrii marcanți ai Peluzei Nord Steaua a decedat: „Odihnește-te în pace Bassa!”, a mesajul postat pe pagina oficială de Facebook.

Peluza Nord Steaua i-a dedicat camaradului lor un cântec din peluză: „Dar va veni și clipa când eu nu voi mai fi / Când roșu și albastru pe cer se vor uni / Iar eu, echipa mea, de sus te voi privi / Căci chiar și după moarte nu te voi părăsi…”.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 4,70 este cota pentru „X” la FCSB – West Ham. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT