Sport

Mesajul fanilor de la Peluza Nord la CFR Cluj – FCSB: „Un singur scop”. Incidente înainte de fluierul de start. Video

Ultrașii de la Peluza Nord și-au făcut încălzirea înainte de derby-ul care îi poate readuce în lupta pentru titlu și s-au încăierat în centrul orașului Cluj.
17.04.2022 | 20:49
Mesajul fanilor de la Peluza Nord la CFR Cluj  FCSB Un singur scop Incidente inainte de fluierul de start Video
Mesajul fanilor de la Peluza Nord la CFR Cluj - FCSB
ADVERTISEMENT
17-04-2022
17:49

Mesajul fanilor de la Peluza Nord la CFR Cluj - FCSB

La începutul partidei din Gruia, fanii FCSB-ului au afișat un banner cu mesajul: „Un singur scop”. Deasupra acestuia, au fost afișate mai multe bannere cu cifra „27”.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Peluza Nord Steaua 1995 (@peluzanord_steauaoficial)

 

Florin Gardoș, fostul jucător al FCSB-ului, este prezent la meci. Acesta a postat, pe contul personal de Instagram, o imagine din tribune, alături de mesajul: „Prezent la Cluj! De data asta sper să fie cu noroc”.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Florin Gardos (@floringardos)

Gheorghe Mustață a anunțat în exclusivitate pentru FANATIK invazia Clujului înainte de meciul care poate decide titlul în Casa Pariurilor Liga 1.

Incidente grave înainte de derby-ul dintre CFR Cluj și FCSB

Galeria FCSB-ului a primit 820 de bilete pentru meciul cu CFR Cluj, iar de la București au făcut deplasarea 350 de ultrași, la care se adaugă și 120 de suporteri veniți special din UK.

ADVERTISEMENT

Ultrașii de la FCSB i-ar provocat pe cei din galeria CFR-ului de la Peluza Vișinie la un „fair-fight” 20 contra 20 înainte de meciul direct, iar ardelenii se pare că nu au apărut la întâlnire.

Peluza Nord Steaua i-a amenințat cu bătălia pe ultrașii lui CFR Cluj
Peluza Nord Steaua i-a amenințat cu bătălia pe ultrașii lui CFR Cluj

În video-ul postat de gruparea Skins Berceni, al cărui lider este chiar Gheorghe Mustață, pe imagini se observă cum scaunele „zboară” la terasele din centrul orașului Cluj-Napoca.

ADVERTISEMENT

Meciul de pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” se va desfășura într-o atmosferă senzațională, iar biletele s-au epuizat deja cu patru zile înainte de meci.

Gheorghe Mustață anunța că Peluza Nord își va face simțită prezența la Cluj: „Vom veni în număr foarte mare!”

Liderul galeriei FCSB anunța în FANATIK că Peluza Nord pregătește o deplasare fără precendent, cu aproximativ 1.000 de suporteri: „Vom avea un procent de bilete între 5 și 10%. Eu știu câți vom pleca de la București, mai ales că acum se joacă la 100% din capacitate. Evident că o să ne pună la dispoziție biletele conform legii și primesc sute de telefoane din toată țara pentru meciul cu CFR Cluj. Cu siguranță vom fi prezenți în număr foarte mare. Toată lumea la Cluj!

ADVERTISEMENT

Normal că ne mobilizăm pentru meciul cu CFR Cluj. Am vorbit și cu jucătorii la finalul meciului și i-am avertizat că vom veni în număr foarte mare. Venim să fim alături de ei, pentru că șansele noastre de a câștiga titlul sunt clare. Nu cred că vom avea probleme cu biletele și nu cred că sunt motive. Evident că ne deranjează că a rămas din nou în afara lotului Keșeru”.

Gheorghe Mustață, asaltat cu cereri de bilete: „Am primit solicitări și din alte orașe”

Șeful Peluzei Nord a explicat că cererea de bilete pentru meciul cu CFR Cluj a fost una uriașă: „Avem 820 de bilete, s-au dat toate. Oriunde joacă Steaua (n.r. – FCSB) se umple stadionul. Eu și dacă aș pleca singur din București, când ajung acolo aș avea lângă mine 2-3.000 de oameni”, a mai spus Gheorghe Mustață la Pro Arena.

ADVERTISEMENT

Contactat chiar înainte de incidentele de la Cluj, Gheorghe Mustață speră ca Florinel Coman să decidă meciul cu CFR și să îi demonstreze lui Gigi Becali că merită să joace la FCSB: „Nu cred că pleacă Florinel de la noi, pentru câ își va reveni cât de curând. Cred că-și va reveni la meciul de astăzi. Va intra în ultimele 20 de minute și va câștiga meciul.

Eu mizez pe toată echipa să marcheze. Unul dintre ei, nu contează. Important e ca noi să luăm cele trei puncte și să venim acolo unde trebuie. Mi-aș dori chiar să marcheze Florinel Coman, să-și revină. Ar fi ceva bun pentru el, pentru că e un băiat extraordinar. Poate ăsta va fi meciul lui de revenire”.

Mustață a dezvăluit că vor veni special pentru meci și 120 de suporteri din străinătate: „Am plecat noi, vreo 350 din București, plus că vin din Diaspora vreo 120. N-avem nicio coregrafie. Important, pentru noi, este să ne încurajăm echipa… asta e cea mai frumoasă coregrafie”.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 3,43 este cota pentru ” 2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT