Fotbal intern

Peluza Nord sare în ajutorul fanului roş-albaştrilor bolnav de cancer!

Peluza Nord şi Peluza Roş-albastră vor participa la un meci caritabil pentru ajutorul fanului Stelei bolnav de cancer la colon, Petre Aurel, 40 de ani.
06.12.2017 | 18:44
Peluza Nord sare in ajutorul fanului rosalbastrilor bolnav de cancer
ADVERTISEMENT

FANATIK.RO a semnalat în urmă cu mai bine de o săptămână problemele medicale destul de grave pe care le are unul dintre suporterii roş-albaştrilor. VEZI DETALII Petre Aurel, zis Rică din Colentina, 40 de ani, este bolnav de cancer la colon, iar după ce s-a operat are nevoie urgent de fonduri financiare pentru a putea să facă un tratament care este destul de costisitor.

Astfel, după ce membrii din Peluza Roş-albastră s-au implicat în acest caz jucătorii lui Nicolae Dică au acceptat să îşi doneze tricourile cu semnăturile lor pentru a fi scoase la vânzare printr-o licitaţie. Vezi Detalii. Dar la rândul lor, Ştefan Radu, Immobile şi Thereau au acceptat şi ei, la iniţiativa fostului internaţional român, să îşi doneze tricourile lor pentru ca acestea să fie vândute pe bani la Bucureşti. Dar de fanul respectiv se va ocupa şi patronul roş-albaştrilor, Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Peluza Nord se reuneşte la Chiajna!

Însă în ajutorul fanului Petre Aurel o să sară şi membrii galeriei din Peluza Nord. Aceştia împreună cu membrii din Peluza Roş-albastră vor participa la nişte meciuri între ultraşi care vor avea loc pe 10 decembrie în sala de sport de la Chiajna. Totodată, la acţiunea respectivă sunt aşteptaţi să participe şi câţiva jucători din generaţia lui Mirel Rădoi, Steaua 2006.

Gigi Becali a comentat pentru FANATIK.RO despre acţiunile pe care jucătorii lui Nicolae Dică şi suporterii le-au făcut în ultimul timp  în vederea ajutorului financiar al lui Petre Aurel. “Apreciez astfel de acţiuni, dar de acest băiat trebuie să mă ocup eu. Îl voi trimite pe banii mei la o clinică privată pentru a putea să îşi continue tratamentul după operaţia pe care a suferit-o”, a încheiat Becali.

ADVERTISEMENT