Fotbal intern

Peluza Nord, super-coregrafie de mii de euro la Dinamo – FCSB + cereri de bilete din toată țara. Va fi sold-out în sectorul FCSB! EXCLUSIV

12.02.2020 | 13:19
Peluza Nord supercoregrafie de mii de euro la Dinamo  FCSB  cereri de bilete din toata tara Va fi soldout in sectorul FCSB EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Dinamo – FCSB se anunță în primul rând un derby al galeriilor. După mulți ani, roș-albaștrii vor fi susținuți de mare parte din Peluza Nord, care a decis să revină lângă echipa lui Gigi Becali.

Totul are legătură cu eliberarea lui Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord, care anunța exclusiv pentru FANATIK reîntoarcerea pe stadion alături de FCSB la derby-ul de pe 16 februarie cu Dinamo.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru Dinamo – FCSB: 1,80 este cota pentru „ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

Super-coregrafie plătită cu mii de euro la revenirea Peluzei Nord pe stadion la Dinamo – FCSB

Pregătirile pentru Derby de România sunt în toi pentru ambele tabere. Cei de la FCSB au primit 8200 de bilete pentru această partidă, iar vânzarea acestora merge foarte bine.

ADVERTISEMENT

Marți, 11 februarie, în prima zi în care s-au pus la vânzare tichetele pentru fanii roș-albaștrilor, la casele Arenei Naționale, s-au vândut aproape 1500 de bilete, prima oră înregistrând un boom de 500!

Din informațiile FANATIK, Gheorghe Mustață și oamenii săi lucrează la o super-coregrafie, care să marcheze revenirea pe stadion a Peluzei Nord după o pauză de 5 ani și jumătate. S-au investit câteva mii de euro pentru un spectacol fabulos, iar materialele se cumpără în continuare.

ADVERTISEMENT

Vom avea un derby adevărat în tribune, mai ales că și cei din PCH vor să onoreze, așa cum au făcut-o mereu în ultimii ani, derby-ul cu „dușmanul de clasă”.

Se cer bilete din toată țara! Vin fani din Vâlcea, Argeș, Sibiu, Buzău, Giurgiu, Brașov, astfel că se așteaptă ca Peluza Nord a FCSB să fie SOLD-OUT!

Interesul pentru derby al fanilor roș-albaștri este foarte ridicat. Liderii din peluza FCSB-ului sunt contactați non-stop de suporteri din toată țara care vor să vină la București.

ADVERTISEMENT

S-au primit cereri de bilete din Argeș, Buzău, Sibiu, Brașov, Giurgiu, foarte mulți roș-albaștri dorind să fie pe stadion pentru un derby încărcat de adrenalină, și pe teren, dar mai ales în tribune.

Și miercuri, a doua zi de vânzare a biletelor celor de la FCSB, fanii și-au făcut drum pentru un tichet la Arena Națională. În aceste condiții, mai ales că în ziua meciului mai tot timpul se comercializau în peluză circa 2000 de bilete, se așteaptă ca zona ocupată de fanii oaspeților să fie plină. Sold-out la revenirea Peluzei Nord a celor de la FCSB?!

  • 8200 de bilete reprezintă partea peluzei roș-albastre la Dinamo – FCSB
  • 30.000 de spectatori sunt estimările conducătorilor de la Dinamo că vor fi pe stadion duminică seara, ora 20:00, la Dinamo – FCSB
ADVERTISEMENT