Sport

Ultraşii din Peluza Nord au vandalizat palatul lui Gigi Becali şi baza FCSB din Berceni! Poliţia investighează cazul. Update exclusiv

Ultraşii de la Peluza Nord au vandalizat palatul lui Gigi Becali şi baza FCSB din Berceni după ce Edi Iordănescu a plecat de la echipă. Poliţia criminalistică a intrat pe fir.
15.11.2021 | 12:16
Ultrasii din Peluza Nord au vandalizat palatul lui Gigi Becali si baza FCSB din Berceni Politia investigheaza cazul Update exclusiv
Ultraşii din Peluza Nord au vandalizat palatul lui Gigi Becali şi baza FCSB din Berceni! Poliţia investighează cazul. Sursa foto: sport.ro
ADVERTISEMENT
15-11-2021
10:10

Poliţia investighează cazul!

Gigi Becali s-a adresat autorităţilor referitor la mesajele scrise de suporterii FCSB pe zidurile palatului din Andreea Alexandru şi la baza sportivă de la FCSB. Poliţia s-a deplasat la faţa locului şi au demarat o anchetă în acest sens. 

 

Plecarea lui Edi Iordănescu de la FCSB i-a înfuriat pe ultraşii de la Peluza Nord. Suporterii roş-albaştrilor au vandalizat baza FCSB din Berceni şi palatul lui Gigi Becali, scriind mesaje împotriva patronului pe zidurile clădirilor.

Ultraşii din Peluza Nord au vandalizat palatul lui Gigi Becali şi baza FCSB din Berceni!

Fanii sunt nemulţumiţi de faptul că Gigi Becali l-a îndepărtat de la echipă pe tehnician şi că va reveni “la butoane”, implicându-se din nou în deciziile care ţin de echipă.

ADVERTISEMENT

Ultraşii de la Peluza Nord au postat şi un mesaj pe reţelele de socializare la adresa lui Gigi Becali despre care spun că va deveni din nou antrenor:

Ultraşii de la Peluza Nord, mesaje împotriva lui Gigi Becali
Ultraşii de la Peluza Nord, mesaje împotriva lui Gigi Becali

Mesaj acid la adresa patronului: “Ne-au lipsit cele 5 schimbări la pauză”

“Apreciem dorința de dialog, dar o considerăm absolut inutilă atât timp cât visul oricărui suporter a devenit realitate!

ADVERTISEMENT

Ne-am dori mereu ca patronul să fie director sportiv, magazioner, maseur, doctor, copil de mingi, ofițer de presă, contabil, șef la marketing și, mai ales, antrenor!

Ne-au lipsit cele 5 schimbări la pauză, fotbalul spectaculos fără rezultate, lipsa oricărei perspective la câștigarea campionatului sau la o participare decentă în cupele europene.

ADVERTISEMENT
Peluza Nord, mesaje anti-Gigi Becali
Peluza Nord, mesaje anti-Gigi Becali

“Ne lipsesc cuvintele frumoase cu care sunt distruși jucătorii, transferurile pentru 2 meciuri”

Ne lipsesc cuvintele frumoase cu care sunt distruși jucătorii, transferurile pentru 2 meciuri, umilirea suporterilor, legendelor, celor care iubesc cu adevărat această echipă, ș.a.

Un prim pas important și ratat până acum ar fi un nou stadion, în spatele vilei din pipera, fără tribune (dă i dracu’ de suporteri, pot merge la alte echipe) unde patronul multi funcțional să poată fi și șef de galerie, suporter de rând sau ultras feroce (poate și puțin huligan).

ADVERTISEMENT

Viața noastră are sens acum!”, este mesajul de pe Facebook al celor din Peluza Nord.

Peluza Nord, mesaje anti-Gigi Becali
Peluza Nord, mesaje anti-Gigi Becali

Toni Petrea, varianta surpriză de înlocuire a lui Edi Iordănescu

FANATIK a anunţat în exclusivitate plecarea lui Edi Iordănescu de la FCSB. Antrenorul a renunţat la clauza de reziliere de 500.000 de euro şi a plecat de la echipă fără niciun fel de pretenţie financiară.

Toni Petrea este varianta surpriză a lui Gigi Becali pentru înlocuirea lui Edi Iordănescu. Din informaţiile noastre, patronul FCSB este tentat să îl readucă pe antrenorul care a condus formaţia în sezonul trecut.

  • 3 luni a rezistat Edi Iordănescu la FCSB
  • 2 este locul ocupat de FCSB în Liga 1

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC Botoșani: 1,38 este cota pentru „Total goluri: peste 1,5”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT