Fotbal intern

Peluza Roş-Albastră se retrage din cauza lui Gigi Becali! Comunicatul suporterilor FCSB

25.09.2018 | 16:05
Peluza Roş-Albastră îl boicotează pe Gigi Becali. Care sunt motivele

Peluza Roş-Albastră a ales să boicoteze meciurile celor de la FCSB. Motivul îl reprezintă atitudinea pe care a avut-o finanţatorul Gigi Becali la adresa suporterilor.

Mesajul de pe facebook al celor din Peluza Roş-Albastră este următorul: “La fix 2 ani de la înființarea acestui grup suntem nevoiți să luăm o hotărâre foarte grea. Astfel, din cauza repetatelor declarații iresponsabile ale finanțatorului și a atitudinii conducerii clubului, începând de la meciul cu Dunărea Călărași am luat decizia de a nu mai fi prezenți la meciurile echipei”.

La fix 2 ani de la înființarea acestui grup suntem nevoiți sa luam o hotarare foarte grea. Astfel, din cauza…

Gepostet von Peluza Roș-Albastră – Oficial am Dienstag, 25. September 2018

Se poate ca suporterii FCSB să facă referire la declaraţiile elogioase pe care Gigi Becali le-a avut la adresa suporterilor de la Dinamo. Becali i-a lăudat pe fanii “câinilor” pentru ataşamentul arătat faţă de echipă, chiar dacă trupa din Ştefan cel Mare se află într-o situaţie foarte proastă: „Eu respect Dinamo, pentru că este un nume mare, este o echipă care are suporteri. Îi şi ziceam lui Meme: uite-i pe ăştia cum merg să susţină echipa sute de kilometri, chiar dacă sunt pe locul 10. Dacă aveam eu suporterii lui Dinamo, maaamă, maaamă. Dacă aveam suporterii lui Dinamo să îmi facă ce mi-a făcut mie Talpan, îl luau pe Talpan şi îl ascundeau. Numai rezultatele aduc suporteri, dar numai la Dinamo vin fără rezultate. Ăştia sunt câini câini.”

De asemenea, fanii lui FCSB s-ar putea să fie supăraţi pe faptul că Gigi Becali a ales să mute echipa pe stadionul Anghel Iordănescu din Voluntari, arenă aflată în afara Bucureştiului şi pe care este foarte greu să ajungi fără maşină personală. FCSB a jucat ultimele două partide de pe teren propriu la Voluntari, meciul cu FC Botoşani, încheiat cu scorul de 2-2 şi partida cu Dunărea Călăraşi, câştigată cu 2-0.

Reamintim faptul că Gigi Becali a intrat în conflict cu ultraşii stelişti după ce au fost deschise dosarele privind marca şi palmaresul Stelei. Dacă Peluza Nord s-a delimitat de ambele tabere, Peluza Sud a preferat să susţină echipa CSA Steaua, din Liga 4.

Tags: