Fotbal intern

Peluza Roş-Albastră i-a desfiinţat pe Nicolae Dică şi pe jucători: “Fricos! Cel mai slab din ultimii 20-25 de ani!”

06.12.2018 | 12:26
Peluza RosAlbastra ia desfiintat pe Nicolae Dica si pe jucatori Fricos Cel mai slab din ultimii 2025 de ani
ADVERTISEMENT

Peluza Roş-Albastră a postat un mesaj pe pagina oficială de Facebook prin care i-a desfiinţat pe Nicolae Dică şi pe jucătorii de la FCSB după eşecul de la Sfântu Gheorghe, unde Sepsi OSK s-a impus cu scorul de 4-2, în etapa a 18-a din Liga 1 Betano.

Ultraşii din galeria FCSB-ului sunt de părere că jucătorii aduşi de Gigi Becali nu au demonstrat că merită să joace în tricoul “roş-albastru”, iar Romario Benzar a fost unul dintre cei mai criticaţi.

ADVERTISEMENT

Nicolae Dică şi jucătorii de la FCSB, desfiinţaţi de Peluza Roş-Albastră

“Sepsi – Steaua 4-2
Florinel Coman şi Rusescu au marcat pentru STEAUA.

Alt meci, alt chin… Cu cine?
Cu o echipă venită din divizia B acum 2 ani de zile, o echipă care şi-a dorit cu adevărat victoria, o echipă care a ştiut ce să facă pe un teren “patinoar”, o echipă care s-a adaptat mult mai bine condiţiilor de patinoar.
Liga Profesionistă de Fotbal şi FRF continuă să programeze meciuri în prag de sărbători deşi noi nu mai participăm la turnee finale de când ne-am născut. 

Acum să vorbim despre jucătorii STELEI, jucători care sunt doar cu numele, vin la STEAUA şi uită fotbalul, pur şi simplu nu mai joacă aşa cum o făceau la fostele lor echipe, de ce oare?

ADVERTISEMENT

Bălgrădean – a început bine campionatul, acum nu o mai face la fel…
Planic – după accientare nu mai este acel fundaş care să dea siguranţă defensivei STELISTE.
Bălaşa – din punctul fix al apărării a ajuns să fie punctul nevralgic, revine după o accidentare ca şi Planic
Benzar – cel mai slab fundaş dreapta al STELEI din ultimii 20-25 de ani, are o centrare de gol la 15 meciuri.
Morais – omul penalty pentru echipele adverse, joacă la noi… nu ştiu de ce…
Nedelcu – omul de 2.000.000 de euro, la transfer a fost suma trecută greşit cu un “0”, nu face niciodată 2.000.o00 de euro. Foarte slab, fricos, joacă la alibi, pase doar în spate.
Filip – cel mai vechi om al STELEI, nu iese în evidenţă dar nici nu greşeşte, este omul bun la toate, a avut momente şi mai bune
Tănase – se vede în joc, mai marchează dar o face foarte rar la ocaziile pe care le are, are talent dar îl iroseşte fiindcă nu este atât de serios precum ar trebui să fie. Cel mai reuşit transfer de la Viitorul… şi singurul.
Coman – alt supertalent, la noi se pierde “pe drum”, nu ştim de ce… oare din cauza vieţii private? Poate mult mai mult decât o arată pe teren, la fel ca Tănase.
Teixeira – la 38 de ani o face mai bine decât 75% din echipă, este de apreciat ceea ce face.
Man – a început sezonul slab spre foarte slab, are o revenire în joc, în ultimele două meciuri, foarte slab aseară…
Gnohere – trup şi suflet pentru echipă, joacă ca şi cum ar fi cel mai important meci pentru cariera lui, bravo Gnohere.
Moruţan – a început fulminant la STEAUA, goluri, pase de gol, joc încântător, toate din postura de rezervă. După câteva meciuri a început să “uite” fotbalul, culmea, atunci când era băgat titular. Joacă mult mai bine din postura de rezervă, unul dintre cei mai tehnici jucători din ultimii 10 ani.
Roman – aseară a avut cel mai slab meci al lui la STEAUA, în rest a avut evoluţii apreciate, mai ales în meciul cu Astra, din postura de fundaş stânga. Este omul bun la toate, joacă acolo unde îl pui şi nu o face rău, are inimă.
Dică – cu tot respectul pentru că IUBEŞTI STEAUA, am fi tare curioşi să îşi vedem jucătorii care joacă aşa cum ţi-ai dori şi ne-ai sous că ai venit la STEAUA, anul trecut, adică ofensiv, posesie, pressing sus, un 11 stabil (care este cel mai important lucru)”, apare pe pagina de Facebook a Peluzei Roş-Albastre.