Fotbal intern

Peluza Roş-Albastră i-a ironizat pe Şumudică şi pe Alexa: “Repede vi se diluează sângele când e vorba de Steaua”

27.12.2018 | 21:22
Peluza RosAlbastra ia ironizat pe Sumudica si pe Alexa Repede vi se dilueaza sangele cand e vorba de Steaua

Peluza Roş-Albastră i-a ironizat pe Marius Şumudică şi Dan Alexa. După ce Gigi Becali l-a prezentat pe Mihai Teja drept noul antrenor al FCSB, fanii vicecampioanei României au lansat un atac virulent la adresa celor două tehnicieni.

Marius Şumudică a susţinut că şi-ar dori să antreneze FCSB şi a declarat că ar putea să lucreze foarte uşor cu Gigi Becali. Declaraţiile antrenorului lui Al Shabab nu au trecut fără ecou, iar fanii din Peluza Roş-Albastră l-au atacat pe contul oficial de Facebook. “Un alt specimen, Ninel, dădea și el calde că abia așteaptă sa prindă job-ul visurilor lui”, au scris suporterii vicecampioanei României.

Peluza Roş-Albastră i-a ironizat pe Şumudică şi pe Alexa. Dinamo, atacată de fanii FCSB

Peluza Roş-Albastră i-a ironizat pe Marius Şumudică şi pe Dan Alexa. Fanii FCSB nu au uitat de faptul că antrenorul Dunării Călăraşi a susţinut că doar cu el pe bancă Dinamo ar putea să câştige titlul. “Alexa, marele dinamovisto-rapidist, suferă rău după ce nu a prins un job la Steaua. Păi nu ai zis că tu aștepți să câștigi un titlu cu ddb (n.r. Doar Dinamo Bucureşti)? Plus că ești un maestru al promovărilor, așa că la anul poate prinzi un job la ei, ai mari șanse. Repede li se diluează sângele băieților ăstora când e vorba de Steaua. Mai bine pe locul 2-3 decât campioni cu specimene ca Ninel și Alexa!”, au mai precizat fanii FCSB.

Peluza Roş-Albastră i-a ironizat pe Şumudică şi pe Alexa. Nu a scăpat nici Dinamo
Peluza Roş-Albastră i-a ironizat pe Şumudică şi pe Alexa. Nu a scăpat nici Dinamo

Mihai Teja este noul antrenor al FCSB, iar acesta a fost prezentat joi de Gigi Becali la Palatul din Aleea Alexandru. Cu această ocazie, fanii din Peluza Roş-Albastră i-au transmis un mesaj de susţinere. “Mihai Teja este noul antrenor al echipei Steaua Bucureşti. Mult succes, Mihai!”, au scris suporterii din PRA. Mihai Teja a semnat un contract pe o perioadă de un an şi jumătate cu vicecampioana României.