Fotbal intern

Torje, ironizat de suporterii Stelei. “Te vom face să plângi din nou!”

Suporterii din Peluza roş-albastră i-au trimis lui Gabi Torje un mesaj înaintea meciului de duminică seară cu Dinamo.
18.02.2018 | 13:41

Gabi Torje s-a întors în Ştefan cel Mare, iar internaţionalul român abia aşteaptă meciul cu rivalii de la Steaua. “Ştiu ce zice Gigi Becali, am văzut. Îi transmit că dragoste cu sila nu se poate şi că n-am cum să mă vând. Din respect pentru suporterii noştri, care, după ce am avut probleme cu ei acum trei ani, au ajuns să mă iubească, din dragoste pentru oamenii de la club… cum să le fac aşa ceva şi să mă duc la Steaua?

Abia aştept meciul direct deoarece îmi este dor de un derby şi îmi este dor să cânt cu galeria. Îmi doresc să batem Steaua mai mult ca niciodată deoarece o victorie împotriva Stelei îi face pe suporterii lui Dinamo cei mai fericiţi oameni din lume”, a spus internaţionalul dinamoviştilor după ce a semnat contractul cu echipa lui Ionuţ Negoiţă.

Suporterii din Peluza Roş-Albastră l-au ironizat pe Torje!

Declaraţiile făcute de Torje nu au fost pe placul suporterilor echipei lui Gigi Becali, iar ultraşii din Peluza Roş-Albastră au postat pe pagina lor de facebook un mesaj pentru internaţionalul dinamoviştilor. Aceştia i-au amintit fotbalistului de finala Cupei României pierdute în faţa Stelei, cu scorul de 2-1, în 2011. După finalul jocului respectiv, atunci când Torje a şi marcat din lovitură liberă pentru Dinamo, micuţul mijlocaş a plâns în hohote, iar antrenorul Ioan Andone a încercat să îl calmeze.

În plus, numele lui Gabi Torje, dar şi cel al lui Dinamo au fost scrise în mesaj cu litere mici. Mesajul suporterilor Stelei a fost însoţit şi de poza cu Gabi Torje în care jucătorul a fost surprins de jurnalişti plângând la finalul disputei pierdute în faţa Stelei. VEZI IMAGINILE ÎN GALERIE FOTO.

Steaua-dinamo…. Derbyul…Meciul… Nimic nu mai contează. Meciul care împarte România şi ne arată supremaţia. Haideţi să îi facem să plângă, câinii sunt obişnuiţi să plângă, iar torje ştie cel mai bine. torje, îţi promitem  că o să pângi din nou. Te vom face să plângi, duminică”, se scrie în mesaj.