Fotbal intern

Peluza Roș-Albastră îl atacă pe Mircea Rednic: “Chiar nu ți-e rușine? Dinamo nu merită să fie în play-off!”

19.12.2018 | 16:45
Peluza RosAlbastra il ataca pe Mircea Rednic Chiar nu tie rusine Dinamo nu merita sa fie in playoff

Peluza Roș-Albastră îl atacă pe Mircea Rednic, după ce tehnicianul lui Dinamo a declarat că finanțatorul FCSB nu își dorește ca rivala din Ștefan cel Mare să ajungă în play-off din simplul motiv că preferă meciurile cu echipe mai slabe. Susținătorii echipei antrenate de Nicolae Dică i-au transmis lui Rednic că “Dinamo nu merită să fie în play-off.”

“Puriule, ai dus Dinamo la cel mai jos nivel de când este acest club. Ai tupeul să vorbești de partide amicale în play-off, ai greșit echipa, băiatul meu. Într-adevăr, este o echipă care joaca amicale, chiar 2, au jucat amicale și în ultimele 2 ețitii de play-off. Steaua este singura echipă care a jucat pe teren toate meciurile din play-off, din toate edițiile. Voi, Dinamo, ați stat capră cu Astra (acele rezultate Dinamo – Astra 1-4 și Astra – Dinamo 4-2 în 2016, deși cu o lună înainte ați făcut egal (1-1) chiar la Astra acasă, i-ați bătut în Cupă (5-2 după prelungiri), dar în play-off ați uitat fotbalul. Ați stat capră și cu CFR Cluj și aveți tupeul să vorbiți de meciuri amicale din partea Stelei”, este mesajul postat pe Facebook de Peluza Roș-Albastră.

Mesaj Peluza Roș-Albastră. Sursă foto: Facebook
Mesaj Peluza Roș-Albastră. Sursă foto: Facebook

Peluza Roș-Albastră îl atacă pe Mircea Rednic

“Chiar nu ți-e rușine? Normal că nu vrea multă lume pe Dinamo în play-off, nu o vrea fiindcă nu merită Dinamo să fie acolo. Și ce crezi, Dinamo nu va prinde play-off-ul nici sezonul ăsta. Sunteți mai aproape de retrogradare decât de cupele europene. Noi, ca și rivali, chiar ne-am dori pe Dinamo în play-off, am putea să umilim ‘câinii’ atât acasă cât și în deplasare și ți-am închide gura aia mare”, au scris fanii FCSB.

Mesajul a fost postat ca reacție la declarația lui Mircea Rednic, după ce Gigi Becali a anunțat că vrea să parieze un milion de euro că Dinamo nu intră în play-off. Gigi e haios. Trebuia să facă pariul la început, nu să aștepte până acum. Accept pariul, dar nu face el regulile. Să dea 100.000 de euro el, iar eu dau 10.000. Dar cu o condiție: banii să meargă la un adăpost de câini. Și mai fac un pariu cu el. Eu spun că FCSB nu va câștiga campionatul. Fac pariu că nu va lua campionatul. E clar că el nu ne vrea în play-off. Vrea echipe cu care are meciuri amicale. Multă lume nu ne vrea în play-off”, este declarația lui Rednic.