Fotbal intern

Galeria Stelei a uitat de rivalitate. Gestul făcut pentru suporterul lui Dinamo!

Peluza roş-albastră sare în ajutorul lui Dinamo. Clubul din Ştefan cel Mare a demarat o campanie de ajutor financiar pentru suporterul Mihai Cucu cel care a fost diagnosticat la doar 34 de ani că...
03.10.2017 | 18:56
Galeria Stelei a uitat de rivalitate Gestul facut pentru suporterul lui Dinamo

Peluza roş-albastră sare în ajutorul lui Dinamo. Clubul din Ştefan cel Mare a demarat o campanie de ajutor financiar pentru suporterul Mihai Cucu cel care a fost diagnosticat la doar 34 de ani că suferă de cancer, boală care i-a afectat o mare parte din organe. În acest momenteste acesta internat într-un spital din Turcia şi face chimioterapie, iar tratamentul costă în primă fază 38.000 €.

După ce dinamoviştii au demarat campania respectivă acum a venit rândul suporterilor celor de la FCSB să îi sară în ajutorul fanului echipei din Ştefan cel Mare. Peluza Roş-Albastră a scos la licitaţie un tricou al lui Gabi Tamaş din ultimul său derby cu Dinamo, iar banii obţinuţi vor fi donaţi lui Mihai Daniel Cucu suporterul dinamovist de 34 de ani bolnav de cancer.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Peluza roş-albastră a scos la licitaţie tricoul lui Tamaş!

Printr-un comunicat pe pagina de oficală de facebook, Peluza Roş-albastră a făcut următorul anunţ: “Solidaritatea nu ţine de simpatia pentru aceeaşi echipă de fotbal. Ea trece peste orice graniţe. Haideţi să dăm o mână de ajutor unui suporter rival care trece prin momente grele! Scoatem la licitaţie acest tricou purtat de Gabi Tamaş în ultimul derby cu Dinamo. Banii vor fi direcţionaţi către suporterul dinamovist. Licitaţia începe de la 400 de lei şi se încheie joi seara la ora 21:00, se arată pe pagina de Facebook a suporterilor Stelei.

Cine doreşte să facă o donaţie o poate face în contul RO24RZBR0000060009896580 deschis la Raiffeisen Bank pe numele Cucu Mihai Daniel. Însă clubul din Ştefan cel Mare a şi stabilit un Dinamo un meci amical, vineri, împotriva ciprioţilor de la Aris Limassol, pentru a-l ajuta pe Mihai, asta după ce la meciul cu Astra, scor 1-1, jucătorii alb-roşii au intrat pe teren cu un banner pe care scria: “Alături de Cucu”.

VEZI IN GALERIE FOTO TRICOUL LUI TAMAŞ

Tags: