Sport

Peluza Sud 97, război total cu Adrian Mititelu. Patronul oltean, înjurat copios în timpul meciului FC U Craiova – Academica

Peluza Sud 97 nu are de gând să îngroape securea războiului cu Adrian Mititelu. Patronul a fost înjurat copios în timpul meciului din etapa a 19-a, cu Academica Clinceni.
10.12.2021 | 18:17
Peluza Sud 97 razboi total cu Adrian Mititelu Patronul oltean injurat copios in timpul meciului FC U Craiova  Academica
ADVERTISEMENT
10-12-2021
16:17

Ultrașii l-au înjurat pe Adrian Mititelu în timpul meciului cu Academica Clinceni

Peluza Sud 97 nu îl iartă pe Adrian Mititelu. Stau mărturie înjurăturile care s-au auzit din sectorul rezervat ultrașilor formației alb-albastre încă de la începutul meciului cu Academica Clinceni.

După 18 etape, FCU Craiova 1948 se află pe locul 14 – cu doar 15 puncte acumulate – și are ca de aer de o victorie în fața ilfovenilor. La ora redactării acestei știri, scorul este egal, 1-1, după golurile reușite de Andrea Compagno (28) și Robert Ion (33).

Adrian Mititelu jr. a anunțat că plănuiește să vândă clubul FC U Craiova, din cauza presiunii venite din partea suporterilor olteni. Totodată, a spus că FC U Craiova a finanțat galeria, care astăzi critică conducerea clubului.

FC U Craiova o duce foarte rău în campionat. Trupa lui Eugen Trică se află pe locul 14 din Casa Pariurilor Liga 1, cu 15 puncte obținute după 18 meciuri jucate.

ADVERTISEMENT

Peluza Sud 97, război total cu patronul FC U Craiova

Andrei Preda susține că declarațiile lui Adrian Mititelu jr. sunt neadevărate, deoarece FC U Craiova nu și-ar fi finanțat niciodată galeria.

În același timp, liderul de galerie spune că suporterii nu mai vor sub nicio formă ca FC U Craiova să fie condusă de familia Mititelu.

ADVERTISEMENT

„Sunt convins că astăzi își va schimba declarația, pentru că nu e adevărat. Niciodată nu a dat niciun ban la galerie. Daca are vreo probă, s-o arate. Nu există așa ceva.

Probabil a fost supărat după comunicatul pe care Peluza Sud l-a dat. Ok, dacă este un blestem, să lase echipa și cu asta basta. Sunt foarte mulți oameni de afaceri care vor să investească la Craiova și se vor implica în acest proiect.

ADVERTISEMENT

Dacă nu, vom merge înapoi în Liga 4 și vom merge mai departe. Dacă altă variantă nu avem… dacă spune că de 16 ani este înjurat… Nu acceptăm fuzionarea niciodată (n.r. cu Universitatea Craiova), mai bine renunțăm la acest fenomen.

Nu mai vrem fotbal la Craiova cu Adrian Mititelu patron, mai bine se desființeaza echipa. Noi mereu, dacă contestăm patronul, primim bani. Nu există fuzionare, niciodată nu vom merge la altă echipă.

ADVERTISEMENT

Într-adevăr, a bagat bani, dar uitați pe ce loc suntem. E de râsul lumii. Ne bucurăm dacă avem un șut la poartă. Cel mai frumos fotbal s-a jucat cu Stoican. L-a adus pe Mutu pentru imagine.

Păi, pe cine să contestăm, pe președinte? Au luat numai jucători liberi de contract. Nu sunt profesioniști la club. Și noi ne dorim să avem performanță, dar noi ne batem la retrogradare. Dacă va fi o împacare între noi și patronul echipei… timpul va decide”, a declarat Andrei Preda, la PRO X.

În următoarea partidă de campionat, FC U Craiova o va întâlni, acasă, pe Academica Clinceni. Meciul este programat vineri, la ora 17:30.

ADVERTISEMENT