Fotbal intern

Peluza Sud 97 şi FCU au sărbătorit promovarea în Liga 3. Video

17.06.2018 | 10:48
Peluza Sud 97 şi FCU au sărbătorit promovarea

Peluza Sud 97 şi FCU au sărbătorit promovarea în Liga 3. Formaţia lui Nicolo Napoli a câştigat toate partidele din acest sezon.

FC U Craiova trebuia să dispute sâmbătă manşa tur a barajului de promovare în Liga 3, dar Gloria Corneşti nu a avut drept de joc deoarece conducerea clubului din Dâmboviţa nu a obţinut CIS-ul (n.r Certificatul de Identitate Sportivă). Astfel că, FRF a fost nevoită să anuleze cele două jocuri, iar FCU a promovat automat în Liga 3.

Peluza Sud 97 şi FCU au sărbătorit promovarea în Liga 3. Video

Însă lui Adrian Mititelu nu prea i-a convenit această situaţie şi a cerut conducerii echipei sale să perfecteze de urgenţă un meci amical cu Gloria Corneşti. Motivul? Patronul alb-albaştrilor a dorit să demonstreze că FC Universitatea Craiova este mult mai bună ca echipa din Dâmboviţa şi oricum promova chiar dacă cele două meciuri de baraj s-ar fi disputat.

Şi a avut dreptate! Elevii lui Nicolo Napoli au au disputat sâmbătă, în Bănie, pe stadionul Aripile, un meci amical cu Gloria Corneşti, iar alb-albaştrii au învins cu scorul de 8-2. Golurile oltenilor au fost reuşite de Gae (autogol), Eduard Dina, Armăşelu, Văduva, Mihai Dina, Cârstea, Bălan şi Andrei Gheorghe. La această partidă au asistat peste 2.000 de suporteri ai lui FCU. VEZI IMAGINI ÎN GALERIE FOTO, iar Peluza Sud 97 a făcut un spectacol de zile mari.

Însă FC U Craiova nu a încheiat stagiunea. Miercuri, cu începere de la ora 18:00, elevii lui Nicolo Napoli vor disputa la Isalniţa finala Cupei României pe judeţul Dolj împotriva celor de la Podari. La acest meci sunt aşteptaţi peste 4.000 de fani ai alb-albaştilor, deoarece jocul se dispută pe cel mai frumos stadion al unei echipe din Liga 4 din Dolj. Suporterii din Peluza Sud 97 deja au intrat în febra acestui meci, iar fanii lui FC U vor să facă un spectacol de neuitat.