Fotbal intern

VIDEO. Peluza Sud 97, show la Băileşti. FC U Craiova, victorie de serviciu

UPDATE. FC U Craiova a învins sâmbătă dimineaţă, într-un meci din cadrul Ligii 4, la Băileşti, formaţia Progresul din localitate, cu scorul de 1-0....
07.10.2017 | 13:05

UPDATE. FC U Craiova a învins sâmbătă dimineaţă, într-un meci din cadrul Ligii 4, la Băileşti, formaţia Progresul din localitate, cu scorul de 1-0.

*************************************************************************************************

Peluza Sud 97 susţine FC U Craiova la Băilesti. Elevii lui Nicolo Napoli şi Ovidiu Turcu vor disputa sâmbătă, de la ora 11:00, la Băileşti, partida cu Progresul din localitate, iar alb-albaştrii nici nu concep să nu câştige toate cele trei puncte. La meciul care va avea loc în oraşul marelui Amza Pella îşi vor face prezenţa şi ultraşii din Peluza Sud 97 care vor susţine FC U Craiova 1948. FANATIK.RO a aflat că suporterilor din Bănie li s-au rezervat în stadion 800 de locuri.

Însă sunt semnale că numărul suporterilor din Peluza Sud 97 la acest meci o să fie mult mai mare deoarece vor merge la Băileşti fani ai alb-albaştrilor din Bucureşti, Slatina, Motru, Vâlcea şi Craiova. Totodată nu este exclus ca în sectorul rezervat ultraşilor din Bănie să intre şi susţinători ai lui FC U Craiova din Băileşti. Însă ultraşii Ştiinţei pregătesc un spectacol de zile mari în tribune, iar jucătorii lui Nicolo Napoli sunt gata să le dedice încă de pe acum acestora victoria.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea programul şi rezultatele din celelalte jocuri din preliminariile CM 2018! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Peluza Sud 97 nu a aderat la proiectul CS U Craiova!

Deşi noul stadion din Bănie este aproape gata suporterii din Peluza Sud 97 nu vor merge la meciurile echipei lui Mihai Rotaru din Liga 1 Betano pe această arenă. În decursul anilor oficalităţile locale au tot încercat să îi atragă pe ultraşii din PS97 de partea proiectului celor de la CS U Craiova, dar nu au reuşit niciodată să convingă  marea masă a suporterilor care încurajează acum FC U Craiova 1948 în Liga 4.

Totodată ultraşii din Peluza Sud 97 aşteaptă să vadă ce decizie o să ia fostul atacant al Uniersităţii Craiova, Florin Costea. După ce Adrian Mititelu şi-a manifestat interesul pentru transferul acestuia, omul care în 2009 a fost golgheterul României, cu 17 goluri, a primit o ofertă şi de la un alt afacerist din Oltenia. ACS Şirineasa, aflată în grija lui Nicoale Sarcină, are un debut perfect de campionat de Liga a III-a şi se află pe primul loc seria a 4-a, având 4 puncte peste CS U Craiova 2.