Fotbal intern

Peluza Sud, atac la Petrea şi fanii lui Dinamo! Ce bannere au afişat la ultimul amical al Stelei

02.08.2018 | 08:54
Peluza Sud, atac la Petrea şi fanii lui Dinamo. Bannerele afişate de sporterii celor de la CSA Steaua

Peluza Sud, atac la Petrea şi fanii lui Dinamo! CSA Steaua a avut parte de susţinerea suporterilor în amicalul cu FC Asalt Bucureşti, însă comandantul celor de la CSA Steaua, un apropiat al echipei de fotbal, a fost ţinta mesajelor steliştilor.

Fanii Stelei, critici la adresa lui Petrea şi a fanilor lui Dinamo după ce “Peluza Cătălin Hîldan” a afişat un banner la meciul celor de la FCSB cu FC Dinamo Bucureşti prin care sugerau că adevărata echipă Steaua este cea contra căreia au evoluat ei pe Arena Naţională.

Peluza Sud, atac la Petrea şi fanii lui Dinamo

Comandatul Cristian Petrea este acuzat de suporterii “roş-albaştrilor” că ar avea o înţelegere ascunsă cu cei de la FCSB, iar la meciul cu FC Asalt Bucureşti au afişat mesajele: “Interese ascunse, lipsă de implicare / Petrea, urmează marea împăcare?”, precum şi “Comandantul doarme-n post”.

Pentru fanii lui FC Dinamo Bucureşti, rivalii  au afişat un mesaj prin care îi acuză pe suporterii “câinilor” că promovează numele jucătorilor care au murit în tricoul lui Dinamo cu scopul de a obţine bani din afaceri: “PCH monument de falsitate / Afaceri pe cârca morților și derby-uri inventate”, este un alt banner al steliştilor.

Victorii la scor în amicale

CSA Steaua a început cu dreptul pregătirea de vară şi a câştigat primele două teste la scoruri uriaşe, unul cu 11-0, celălalt cu 12-0. Primul meci de pregătire a fost împotriva celor de la Avântul Floreşti, apoi cel cu Asalt, la care au afişat bannerele prin fanii stelişti i-au atacat pe Petrea şi PCH, câştigat cu 12-0.

Steaua Bucuresti – Avantul Floresti 11-0 (28.07.2018)
Au încris: ’10 Cătălin Mirea, ’19 Ghită Constantinescu, ’36 Daniel Tîrnacop, ’43 Cătălin Mirea, ’45+1 Florin Răsdan, ’52 Rareș Popa, ’60 Alin Predescu, ’65 Alin Robu, ’70 Alin Predescu, ’76 Alin Robu, ’86 Alin Robu

Peluza Sud, atac la Petrea şi fanii lui Dinamo. Pentru CSA Steaua, Marius Lăcătuş a mai pregătit o serie de partide amicale, urmând să joace trei partide pe teren propriu şi alte două în deplasare.

Program amicale CSA Steaua:

CSA Steaua – Progresul Spartac, 2 august, ora 10:30, Ghencea
Viitorul Domneşti – CSA Steaua, 8 august 2018, Domneşti
CSA Steaua – CS Bragadiru, 11 august 2018, Ghencea
ACS Viitorul Berceni – CSA Steaua, 15 august, Berceni
CSA Steaua – Voluntari II 17 august 2018, Ghencea

Peluza Sud, atac la Petrea şi fanii lui Dinamo. Cristian Petrea alături de sportivii clubului în meciul de baschet masculin dintre Steaua CSM Exim Bank Bucureşti şi BC SCM TimişoaraPeluza Sud, atac la Petrea şi fanii lui Dinamo. Cristian Petrea alături de sportivii clubului

CSA Steaua n-a reuşit promovarea

Deşi au anunţat la început sezonului trecut că se va face tot posibilul ca echipa Armatei să promoveze în fiecare an, CSA Steaua va juca şi în această stagiune tot în Liga 4. Academia Rapid, devenită între timp Rapid Bucureşti, a reuşit promovarea în eşalonul superior, după ce a câştigat play-off-ul din campionat şi apoi barajul cu cei de la Singureni.

CSA, prin juristul Florin Talpan, a contestat dreptul de promovare a rivalilor din Giuleşti, însă “roş-albaştrii” nu au avut succes, iar acum se pregătesc de debutul noului sezon din Liga 4.

“Noi am înaintat o solicitare către FRF că îndeplinim condițiile necesare participării în Liga a 3-a din toate punctele de vedere și, în cazul în care nu se vor completa seriile dintr-un motiv sau altul, vom fi luați în calcul pentru a intra în cel de-al treilea eșalon”, a afirmat comandatul CSA Steaua, Cristan Petrea.

Gepostet von Asociația Steliștilor 1947 am Mittwoch, 1. August 2018