Sport

Peluza Sud, reproșuri pentru Florin Talpan: “Îți place la Fanatik și la TV / Steaua a promovat, de ce jucăm în B?”. Foto

Peluza Sud a avut reproșuri pentru Florin Talpan la partida Stelei cu Gloria Buzău. Ultrașii roș-albaștrilor au afișat mesaje dure în Ghencea.
21.05.2023 | 14:46
Peluza Sud reprosuri pentru Florin Talpan Iti place la Fanatik si la TV  Steaua a promovat de ce jucam in B Foto
Fanii din Peluza Sud au afișat mesaje dure la adresa lui Florin Talpan. Foto: sport.ro.
ADVERTISEMENT

Steaua o înfruntă pe Gloria Buzău pe Stadionul Ghencea în etapa cu numărul 10 din play-off-ul Liga 2 Casa Pariurilor. Deși și-au asigurat matematic locul secund și, implicit, locul de promovare directă în SuperLiga, „militarii” nu au dreptul să urce pe prima scenă a fotbalului din România.

Peluza Sud, reproșuri pentru Florin Talpan: „Îți place la Fanatik și la TV / Steaua a promovat. De ce jucăm în B?”

Prezenți în număr redus la meciul fără miză cu Gloria Buzău, suporterii roș-albaștrilor și-au îndreptat tunurile spre Florin Talpan și spre conducerea Stelei, mai ales după ultimele „războaie civile” cu antrenorul Daniel Oprița. Astfel, în debutul partidei cu Gloria Buzău, suporterii echipei lui Daniel Oprița și-au vărsat frustrarea, în principal, pe juristul CSA Steaua.

ADVERTISEMENT

Fanii Stelei au adresat mesaje dure prin intermediul bannerelor, inclusiv la adresa partenerei lui Florin Talpan. „Elena, mai lasă Grecia. Vă recomandăm Obregia” , „Circ ieftin la TV ai etalat / Privim versiunea 2.0 de la Palat”, „Respectați Steaua! Opriți circul!” , „Promovarea câștigată pe gazon / În birouri se doarme la unison”.

„Îți place la Fanatik și la TV / Steaua a promovat. De ce jucăm în B?” , „Precum la șah nebunul merită sacrificat/ Întotdeauna scopul final e cel mai important”, au fost mesajele îndreptate de suporterii Stelei către Florin Talpan.

ADVERTISEMENT
Fanii din Peluza Sud au afișat mesaje dure la adresa lui Florin Talpan. Foto: sport.ro.
Fanii din Peluza Sud au afișat mesaje dure la adresa lui Florin Talpan. Foto: sport.ro.

Fanii din Peluza Sud au afișat mesaje dure la adresa lui Florin Talpan. Foto: sport.ro.

Pe parcursul jocului din Ghencea, ultrașii Stelei din Peluza Sud au început să cânte „Vrem Steaua în A” și au scandat numele lui Daniel Oprița. Antrenorul „militarilor” a avut un conflict de la distanță cu Florin Talpan. Juristul CSA Steaua l-a criticat pe tehnician, mai ales după înfrângerea cu Dinamo, scor 0-3 în etapa cu numărul 9 din play-off.

Daniel Oprița, schimb de reproșuri cu Florin Talpan: „Să facă el echipa pentru sezonul viitor”

Daniel Oprița s-a arătat extrem de dezamăgit de faptul că, deși echipa a încheiat sezonul pe locul 2 în play-off, nu va promova în SuperLiga. Antrenorul Stelei a venit cu replica pentru Florin Talpan la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, după ce juristul îi ceruse demisia.

ADVERTISEMENT

„Cum poți să mai ții jucători care știu că dacă nu se întâmplă ceva din punct de vedere juridic, tot nu se va putea promova?! Asta nu știu. I-am spus asta domnului care m-a tot făcut incompetent și în toate felurile. Le las echipa și să facă el pentru sezonul viitor. 

Să vorbească el cu jucătorii să știe că nu e drept de promovare. Și să termine măcar pe locul șase. Nu pe locul doi. Și eu scot pălăria în fața lor. Deci nu să fie pe loc de promovare, să prindă play-off-ul. Vreau să văd asta”, a declarat Daniel Oprița.

ADVERTISEMENT

„Dacă eu termin pe doi și nu se rezolvă, să plece Talpan!”

„A zis Talpan că rezolvă cu dreptul de promovare. Dacă termin pe 2 și nu rezolvă, să plece.  M-a sunat și mi-a spus să plec după meciul cu Dinamo. I-am zis că facem schimb, să plece el. Nu eu! L-am blocat pe Talpan, nu accept să țipe la mine.

Plec puțin dezamăgit, dacă e să plec. În altă parte a fost problema, nu la mine. Și dacă termin pe 3, să rezolve să joc barajul. Mă confrunt cu multe.  Dacă eu termin pe doi și nu se rezolvă, să plece Talpan! Nu plec eu pentru că vrea Talpan. Sunt mai multe motive.

Spune că avem toate condițiile? Să vină să vorbească cu mine. Că avem un teren de antrenament și banii la zi, astea sunt condițiile? Mai sunt și altele, nu doar astea. Normal că eu nu iau bonusul pe care îl am la promovare. Sunt pe 2, în obiectiv, dar nu pot promova”, a spus Daniel Oprița, la finalul eșecului cu Dinamo.

ADVERTISEMENT