Fotbal intern

Peluza Sud Steaua a reacționat după ce Gheorghe Mustață a anunțat că FCSB va juca pe Ghencea

30.03.2020 | 10:15
Peluza Sud Steaua a reacționat după ce Gheorghe Mustață a anunțat că FCSB va juca pe Ghencea
Peluza Sud Steaua. Sursă foto: telekomsport.ro
ADVERTISEMENT

Peluza Sud Steaua a reacționat printr-un comunicat după ce Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord, a declarat că va face tot posibilul ca FCSB să joace pe Ghencea.

Peluza Sud Steaua reacționează după declarațiile lui Gheorghe Mustață

Peluza Sud Steaua a reacționat printr-un comunicat privind declarațiile lui Gheorghe Mustață, care a declarat că FCSB va putea juca pe Ghencea, atunci când stadionul va fi dat în folosință.

ADVERTISEMENT

„Pentru toți cei ce își fac speranțe și încearcă marea cu degetul, ținem să le precizăm foarte clar: Peluza Sud Steaua nu va accepta ca vreo altă echipă să joace în postura de gazdă pe stadionul din Ghencea. 

Stadionul și complexul Steaua aparțin steliștilor și nu vom considera NIMIC ca fiind prea mult pentru a apăra acest principiu!

ADVERTISEMENT

Dacă până acum oficialii clubului au spus același lucru și au argumentat legal, de data asta o spunem și noi, ca să fie clar”, s-a arătat în comunicatul Peluzei Sud Steaua.

Gheorghe Mustață vrea ca FCSB să joace pe Ghencea

Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord, nu este de acord ca pe Ghencea să joace doar CSA Steaua și crede că FCSB este îndreptățită să evolueze pe noua arenă: Unde scrie că nu avem noi voie în Ghencea? Acolo sunt banii tuturor din țara asta. 

Personal, mă voi duce și îl voi ruga pe Gigi Becali, indiferent cât de mică e șansa. Și noi vom insista să mergem acolo. 

ADVERTISEMENT

Cum adică? Toată lumea are voie să joace acolo și noi nu? Mă duc și îl închiriez și gata. Sunt bani publici. Noi merităm să jucăm și acolo. Toată lumea are voie, orice echipă din Liga 1, Liga 2. Joacă acolo cine plătește, la fel ca pe Național Arena”.

„Da, e adevărat că Gigi Becali m-a căutat la pușcărie! Chiar dacă lumea spune despre el că e cioban, el și-a asumat asta. Ciobanul ăsta ține fotbalul în viață”, a mai spus Gheorghe Mustață.

  • 31.254 de locuri este capacitatea totală de pe noua arenă din Ghencea
ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri