Fotbal intern

Peluza Sud Steaua, mesaje pentru fanii UTA Arad și victimele din Colectiv. Foto

27.10.2018 | 20:16
Peluza Sud Steaua, mesaje pentru fanii UTA Arad și victimele din Colectiv

CSA Steaua – AFC Rapid s-a jucat în runda cu numărul 10 din Liga a 4-a, iar roș-albaștrii s-au impus cu scorul de 2-0, prin golurile marcate de Cătălin Mirea și Florin Răsdan. Peluza Sud Steaua a afișat pe durata meciului mai multe bannere cu mesaje pentru fanii UTA Arad, dar și pentru victimele din Colectiv.

Fotbalul românesc este în doliu după ce doi suporteri de-ai echipei UTA Arad și-au pierdut viața într-un teribil accident de mașină, iar alți doi sunt internați în spital în stare gravă. Ultrașii din întreaga țară au uitat de orice rivalitate și și-au exprimat condoleanțele față de cei care au trecut în neființă, dar și susținerea față de cei doi suporteri care au scăpat ca prin minune. La partida CSA Steaua – AFC Rapid din Liga a 4-a, Peluza Sud Steaua a afișat mai multe mesaje pentru fanii celor de la UTA Arad, dar și pentru victimele din Colectiv.

Unul dintre mesajele steliștilor pentru fanii UTA
Unul dintre mesajele steliștilor pentru fanii UTA

Peluza Sud Steaua a afișat mesaje pentru fanii UTA Arad

“Chiar și din ceruri alături de UTA în continuare/ Moisi și Mihoc, drum lin în ultima voastră deplasare”, este unul dintre mesajele afișate de ultrașii steliști. “O să ne vedem sus cu o bere și o țigară/ Și o să povestim de UTA și Steaua ca ultima oară”, au scris pe un alt banner, în timp ce pe o altă pânză a fost afișat “Bătrâna Doamnă plânge după fii săi/ Primește-i, Doamne, lângă Radu pe copiii tăi.” Ultimul mesaj pentru cei de la UTA a fost “Viața v-ați dat-o pentru UTA și 2 culori/ Acum le veți iubi de dincolo de nori.”

Peluza Sud Steaua, banner pentru UTA
Peluza Sud Steaua, banner pentru UTA

Peluza Sud Steaua, mesaj pentru victimele din Colectiv

Fanii Stelei nu au uitat nici de victimele din Colectiv și au făcut un banner prin care au dorit să tragă un semnal de alarmă, la 3 ani de la tragedia în care și-au pierdut viața 64 de persoane. “Colectivul încă arde, fiecare e vinovat/ Pentru că tolerăm acest stat.”

Banner în memoria victimelor din Colectiv
Banner în memoria victimelor din Colectiv

Partida CSA Steaua – AFC Rapid s-a terminat cu scorul de 2-0, iar trupa din Ghencea este lider în Liga a 4-a, cu 28 de puncte după 10 etape și golaveraj 54-1, la 3 puncte în fața ocupantei locului 2, AFC Comprest GIM. AFC Rapid e abia pe locul 12, cu 8 puncte.

Tags: