Sport

Peluza Sud Steaua și-a făcut simțită prezența înainte de România – Grecia: „Vrem în A!”. Înjurături pentru Niță, Tănase și Tavi Popescu. Video exclusiv

Peluza Sud Steaua și-a făcut simțită prezența pe arena din Ghencea înaintea confruntării dintre România și Grecia, având un banner imens afișat.
25.03.2022 | 20:24
Peluza Sud Steaua sia facut simtita prezenta inainte de Romania  Grecia Vrem in A Injuraturi pentru Nita Tanase si Tavi Popescu Video exclusiv
Peluza Sud Steaua și-a făcut simțită prezența înainte de România - Grecia
ADVERTISEMENT
25-03-2022
19:45

Peluza Sud Steaua, înjurături și huiduieli pentru Niță,Tănase și Tavi Popescu

Peluza Sud Steaua, care, teoretic, a venit la meciul amical dintre Grecia și România să-i susțină pe „tricolori” nu s-au putut abține și l-au înjurat permanent pe Florin Niță, dar nici Florin Tănase sau Tavi Popescu nu au scăpat.

După ce o parte a suporterilor l-au ovaționat pe Octavian Popescu la debut, Peluza Sud Steaua l-a huiduit pe puștiul FCSB-ului, dar și pe căpitanul „roș-albaștrilor”.

Culmea este că în perioada în care Peluza Sud venea la meciurile FCSB-ului, Florin Niță era aplaudat la scenă deschisă și de aceștia pentru paradele sale. Ulterior, ultrașii Peluzei Sud au luat decizia de a suține CSA Steaua.

Ultrașii au avut scandări împotriva Federației Române de Fotbal, fiind acompaniați ulterior de mai mulți suporteri veniți la meciul de debut al lui Edi Iordănescu.

Peluza Sud Steaua și-a făcut simțită prezența înainte de România – Grecia

Peluza Sud Steaua s-a făcut remarcată înaintea startului meciului amical dintre România și Grecia, cu un banner imens afișat, mesajul fiind clar: „Vrem Steaua în A!”.

ADVERTISEMENT

Ultrașii cer dreptate pentru echipa Armatei, cerând să i se cedeze locul în prima ligă, în locul FCSB-ului. Aceștia au avut și scandări împotriva FRF-ului, fiind acompaniați de mai mulți suporteri.

CSA Steaua  ocupă un loc de play-off în Casa Pariurilor Liga 2, deși formația lui Daniel Oprița nu are drept de promovare în prima ligă.

ADVERTISEMENT

CSA Steaua încă se gândește la promovare

Deși regulamentul nu le permite steliștilor să promoveze în prima ligă, în cazul în care CSA Steaua va ocupa un loc de promovare în eșalonul secund, oficialii „roș-albaștrilor” încă se gândesc că pot să obțină licența pentru a juca în prima ligă:

„Pregătim dosarul pentru licența de Liga 1 și vom vedea. Să vedem și noi care este decizia. În cazul în care va fi refuzat, eu voi insista să mergem la TAS.

ADVERTISEMENT

Este dreptul nostru! Să judece o instanță superioară. Până la urmă, peste 60% dintre echipele din România sunt susținute din bani de la buget”.

„Și noi avem și alte surse de finanțare. Avem sponsori importanți, obținem bani și din vânzarea de bilete”, a mai spus Iulain Miu, oficial al CSA Steaua.

ADVERTISEMENT

„Considerăm că această chestiune extrem de larg dezbătută, cu privire la posibilitatea unui club de drept public, în general, CSA Steaua, în cazul particular, a fost deja clarificată.

Reamintim că, din punct de vedere legal, CSA Steaua nu are drept de promovare în Liga 1. Implicit, în situația în care va obține meritul sportiv de a promova în Liga 1, clubul nu va putea exercita acest drept”, s-a arătat într-un comunicat al FRF-ului.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 2,45 este cota pentru ”2 solist” la meciul Israel – România. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT