“Peluza Sud” stelistă strînge bani pentru Turcu!

Silviu Ghering   
în Carousel hot news
16/09/2013, 15:20
“Peluza Sud” stelistă strînge bani pentru Turcu! GALERIE FOTO
Viorel Turcu

Nu, nu-i vorba de dinamovistul Vasile Turcu, ci de fostul stelist Viorel Turcu. Campion cu Steaua în 1987, fostul atacant „crescut” de inegalabilul Gicu Dobrin la FC Argeş, şi-a pierdut ambele picioare, de la genunchi în jos, din cauza unei artrite necruţătoare, mai întîi stângul, în 2008, apoi dreptul, în 2011. Graţie ajutorului primit de la primarul din Chiajna, Mircea Minea, şi de la Gigi Becali, care i-au cumpărat fiecare cîte o proteză, Turcu a putut să meargă din nou.

“De opt luni n-am mai ieşit din casă”

Numai că, după ce a scăpat de boala cumplită care l-a schilodit, s-a îngrăşat şi cioturile picioarelor nu mai încap în cupele protezelor. Schimbarea acestor cupe costă 9.300 de lei, o sumă imensă pentru posibilităţile financiare ale fostului atacant. „De opt luni de zile nu am mai ieşit din casă decât extrem de rar, numai cînd au fost urgenţe, altfel nu mai pot merge, protezele îmi fac răni la ce mi-a mai rămas din picioare”, spune oftînd Viorel Turcu.

Steliştii apelează la dinamovişti

I-au sărit în ajutor suporterii stelişti de la „Peluza Sud”. L-a sunat din partea lor Claudiu Untaru şi l-a încurajat, i-a spus că membrii din „Peluza Sud” nu-l uită şi fac tot posibilul să strîngă banii necesari schimbării cupelor. Au cotizat ei cît au putut fiecare şi acum încearcă să ia legătura cu Mircea Lucescu, Mircea Rednic, Ioan Andone sau Dorinel Munteanu pentru a-i sensibiliza şi a-i ruga să contribuie cu cît poate fiecare pentru ca Viorel Turcu să poate merge din nou…

Închide ×