Sport

Peluza Sud, torțe și înjurături la adresa rivalei în centrul orașului. Fanii FC U Craiova au petrecut la terase înaintea derby-ului cu Universitatea. Video exclusiv

Fanii echipei FC U Craiova s-au adunat în centrul orașului înaintea marelui derby cu Universitatea. Suporterii formației lui Adrian Mititelu au cântat și au scandat împotriva rivalilor.
07.08.2022 | 19:16
Peluza Sud torte si injuraturi la adresa rivalei in centrul orasului Fanii FC U Craiova au petrecut la terase inaintea derbyului cu Universitatea Video exclusiv
Fanii echipei FC U Craiova s-au adunat în centrul orașului înaintea marelui derby cu Universitatea. Suporterii formației lui Adrian Mititelu au cântat și au scandat împotriva rivalilor. Sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Jandarmii au împânzit orașul cu ore bune înainte de startul meciului din etapa a 4-a din SuperLiga în încercarea de a evita orice fel de ciocnire între cele două galerii.

Fanii FC U Craiova au început derby-ul cu Universitatea la terase

Reporterii FANATIK au fost prezenți la terasele din centrul orașului acolo unde s-au adunat fanii din Peluza Sud ai formației FC U Craiova, care au dat drumul la petrecere cu câteva ore bune înaintea marelui meci cu Universitatea.

ADVERTISEMENT

Fani FC U Craiova Universitatea

Suporterii formației pregătite de Marius Croitoru au cântat și au scandat injurii la adresa rivalilor. De asemenea, ultrașii au aprins torțe și petarde, astfel că toată zona a fost cuprinsă de fum.

Fani FC U Craiova Universitatea

Minute bune suporterii din Peluza Sud au cântat imnul Craiovei, înainte de a se deplasa spre Teatrul Marin Sorescu, locul de unde vor pleca spre stadionul ”Ion Oblemenco”.

ADVERTISEMENT

Unei persoane în vârstă i s-a făcut rău în centru și a căzut din picioare. Câțiva fani ai echipei FC U Craiova au intervenit imediat și au încercat să-i acorde primul ajutor până la sosirea jandarmilor și apoi a ambulanței.

Fani FC U Craiova Universitatea

La sosirea medicilor de pe ambulanță, suporterii formației lui Adrian Mititelu au început să-i aplaude. Persoana care a avut de suferit este conștientă și într-o stare stabilă.

ADVERTISEMENT

Fani FC U Craiova Universitatea

Jandarmii au împânzit orașul

Oltenia e împărţită în două înaintea meciului, iar forţele de ordine sunt pregătite de acţiune. FANATIK a susprins măsurile de protecţie luate de Jandarmerie, cu o noapte înaintea meciului de pe stadionul “Ion Oblemenco”.

O maşină a Jandermeriei a păzit pe durata întregii nopţi cofetăria lui Sorin Cârţu, președintele Universității Craiova, pentru a preveni eventuale acte de vandalism, aşa cum s-au întâmplat în trecut.

ADVERTISEMENT

FC U Craiova, fără victorie împotriva rivalilor

Oltenia fierbe în aşteparea meciului dintre FC U Craiova şi Universitatea Craiova. Este derby-ul care împarte Bănia în două, iar partida de duminică va oferi primul duel direct dintre Adrian Mititelu şi Mihai Rotaru, în SuperLiga. Cele două rivale s-au întâlnit şi în stagiunea trecută, însă patronul gazdelor se afla în închisoare.

Universitatea Craiova nu traversează o perioadă bună în campionat, unde a obținut doar două puncte în primele trei etape din SuperLiga. Pavel Badea a vorbit pentru FANATIK este de părere că formația din Bănie nu va avea o misiune ușoară pe stadionul ”Ion Oblemenco”, după ultimele rezultate obținute de elevii lui Laszlo Balint.

Până în prezent, echipa lui Adrian Mititelu n-are nicio victorie pe prima scenă în fața clubului patronat de Mihai Rotaru. Laszlo Balint speră să păstreze tradiția și chiar să obțină primul său succes în SuperLiga în calitate de antrenor al Universității Craiova.


  • (P) Cota BETANO pentru FC U Craiova – Universitatea Craiova: 2,02 este cota pentru ”peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: