Sport

Horațiu Feșnic, penalty în FCSB – Sepsi după intervenția lui Coman. Nu a mers să revadă faza la VAR. Video

Horațiu Feșnic a acordat un penalty în partida dintre FCSB și Sepsi Sf. Gheorghe, din prima etapă a play-off-ului SuperLigii.
17.03.2024 | 21:57
Horatiu Fesnic penalty in FCSB  Sepsi dupa interventia lui Coman Nu a mers sa revada faza la VAR Video
Penalty acordat de Horațiu Feșnic în partida FCSB - Sepsi. foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

FCSB a primit vizita lui Sepsi OSK în etapa de debut a play-off-ului SuperLigii. Înaintea meciului, elevii lui Elias Charalambous se aflau la patru puncte distanță de Universitatea Craiova și Rapid, echipele de pe locurile 2 și 3.

Sepsi OSK a beneficiat de un penalty în partida cu FCSB

FCSB a început bine înfruntarea de pe Arena Națională și a reușit să deschidă scorul încă din minutul 11. Târnovanu a trimis o degajare lungă pe care portarul advers a respins-o cu capul.

ADVERTISEMENT

Mingea a ajuns la Darius Olaru, cel care a reușit să o preia cu ușurință și să îi paseze lui Florinel Coman. ”Șeptarul” lui FCSB l-a executat cu un șut la colțul scurt pe Dinu Moldovan și a pus echipa bucureșteană în avantaj.

În minutul 22 al partidei, Debeljuh căzut în careul roș-albștrilor în urma unui contact cu Florinel Coman. Arbitrul Horațiu Feșnic a dictat lovitură de pedepasă pentru covăseneni, fără să revadă faza la VAR.

ADVERTISEMENT

Vezi aici faza pentru care Horațiu Feșnic a dictat penalty

Același Gabriel Debeljuh a executat penalty-ul, învingându-l pe Ștefan Târnovanu cu o scăriță. Astfel, Sepsi OSK a restabilit egalitatea pe tabela de marcaj în minutul 24.

Scorul pauzei a fost favorabil elevilor lui Elias Charalambous, după ce Băluță și-a trecut numele pe lista marcatorilor cu un șut aproape de vinclu, în minutul 40.

ADVERTISEMENT

Clasamentul din play-off înainte de FCSB – Sepsi

Înaintea partidei de pe Arena Națională, FCSB se situa pe primul loc în play-off-ul SuperLigii, cu 32 de puncte. Principalele urmăritoare ale echipei roș-albastre erau Universitatea Craiova și Rapid, ambele având câte 28 de puncte.

După înfrângerea în fața jucătorilor antrenați de Petev, CFR Cluj a căzut pe locul 4 în clasament, având în dreptul său 27 de puncte, cu 2 mai multe decât Farul și cu 5 peste Sepsi OSK.

ADVERTISEMENT

Etapa viitoare, FCSB va juca la Ovidiu, împotriva Farului, în timp ce Universitatea Craiova și Rapid se vor duela în Bănie. Totodată, CFR Cluj, va avea ca adversar pe Sepsi OSK, într-un duel pe terenul covăsnenilor.

ADVERTISEMENT