Carousel hot news

CFR a învins dintr-un PENALTY contestat. Crăciunescu: “N-A FOST!”

În minutul 36 al partidei, arbitrul de centru, George Găman, a luat o decizie controversată. A acordat lovitură de la 11 metri pentru CFR Cluj pentru un presupus henţ al lui Ionuţ Nedelcearu....
Autor: Alex Bradescu | 11.08.2017 | 00:06

În minutul 36 al partidei, arbitrul de centru, George Găman, a luat o decizie controversată. A acordat lovitură de la 11 metri pentru CFR Cluj pentru un presupus henţ al lui Ionuţ Nedelcearu. Faza a curs frumos până pe partea dreaptă, de unde Deac a centrat, iar Nedelcearu s-a interpus pe traiectorie, mingea sărind din el în corner, însă Găman a acordat penalty. (VEZI VIDEO AICI)

“E o fază delicată, m-am uitat la mai multe reluări. După părerea mea, îl loveşte cam între mână şi piept pe Nedelcearu. Mingea se duce apoi în lateral. Pentru mine nu este penalty. Nu se vede un contact clar al balonului cu mâna”, a spus Ion Crăciunescu la o televiziune de sport.

Penalty CFR – Dinamo. Crăciunescu pare că are dreptate

Reluările nu au fost concludente iniţial, însă din una se putea vedea că Ion Crăciunescu a avut dreptate să conteste decizia arbitrului de centru. Mingea, într-adevăr, îl loveşte doar puţin dedesubtul omoplatului pe fundaşul dinamovist, adică în piept, nicidecum în mână. (vezi în galerie foto!)

Culmea, Nedelcearu nu a protestat prea tare, rezumându-se la a-i arăta arbitrului George Găman locul în care îl lovise mingea, adică în partea dreaptă a pieptului. Culio a transformat cu siguranţă lovitura de pedeapsă în minutul 37, aducând astfel pe CFR Cluj în avantaj, gol care s-a dovedit decisiv!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!