Fotbal intern

Penalty clar refuzat lui Florin Tănase în România – Macedonia! Pandev a cerut și el o lovitură de la 11 metri

25.03.2021 | 22:45
Penalty clar refuzat lui Florin Tanase in Romania  Macedonia Pandev a cerut si el o lovitura de la 11 metri
ADVERTISEMENT

Arbitrul portughez Fabio Verissimo i-a refuzat un penalty clar lui Florin Tănase în prelungirile meciului România – Macedonia de Nord, prima din campania de calificare la CM 2022.

La pauza întâlnirii de pe Arena Națională, ”tricolorii” conduc cu 1-0 după o reușită superbă a aceluiași Tănase venită în urma unei pase filtrante a căpitanului Vlad Chiricheș.

ADVERTISEMENT

Liderul golgeterilor din campionat, cu 18 goluri marcate pentru FCSB, l-a executat şi pe Stole Dimitrevski. Florin Tănase a profitat de o pasă perfectă a lui Chiricheş şi a înscris din interiorul careului, fără să-i dea vreo şansă portarului Macedoniei de Nord.

Florin Tănase a avut penalty clar în România – Macedonia de Nord

În minutele de prelungire ale întâlnirii România – Macedonia de Nord, Florin Tănase a fost faultat clar în careu de un fundaș al oaspeților, dar arbitrul a lăsat jocul să continue deși penalty-ul a fost extrem de clar.

ADVERTISEMENT

Faza a continuat și ”tricolorii” au ratat o șansă uriașă de a se desprinde de tabela de marcaj. Stanciu l-a vpzut pe Ovidiu Popescu în dreapta și i-a pasat, fundașul de la FCSB a centrat în forță în fața porții, dar același Keșeru și Mihăilă nu au reușit să împingă mingea în poartă.

Pandev, simulare grotească

Și macedonenii au cerut o lovitură de pedeapsă după un duel între Vlad Chiricheș și Goran Pandev. Starul oaspeților a căzut secerat în careul nostru, dar arbitrul a decis să nu dicteze 11 metri.

ADVERTISEMENT

Reluările i-au dat dreptat portughezului, Pandev simulând faultul în încercarea de a obține penalty. Mai mult, arbitrul Fabio Verissimo a decis să-i acorde cartonaș galben pentru simulare căpitanului macedonenilor.

Penalty Florin Tănase România - Macedonia

Startul jocului nu a fost unul fast pentru naționala României, oaspeții fiind cei care s-au apropiat periculos de poarta lui Florin Niță. Spre norocul nostru, Nesterosvki și Pandev au ratat din situații foarte bune.

ADVERTISEMENT

Apoi, elevii lui Mirel Rădoi au pus stăpânire pe joc și au împins liniile în jumătatea macedonenilor. Din nefericire, Florinel Coman s-a accidentat în startul partidei şi a ieşit de pe teren după 10 minute, fiind înlocuit cu Valentin Mihăilă.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 2,34 este cota pentru ”peste 1,5 goluri în prima repriză” la meciul România-Germania. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT