Penalty controversat în Muntenegru – România. Tătărușanu a apărat cu fața. Video

Claudiu Surmei   
în Liga Natiunilor
20/11/2018, 23:29
Penalty controversat în Muntenegru – România. Tătărușanu a apărat cu fața. Video GALERIE FOTO
Tătărușanu a apărat cu fața un penalty în Muntenegru - România

Meciul Muntenegru – România a oferit un moment controversat în cea de-a doua repriză, după ce în prima parte a meciului portarul Petkovic a gafat la golul marcat de George Țucudean. Cristian Săpunaru a făcut penalty în minutul 71, după o intervenție aiurea în careu asupra unui adversar, iar Ciprian Tătărușanu a avut un reflex de zile mari și a apărat cu fața lovitura de la 11 metri.

George Țucudean a deschis scorul cu un minut înainte de pauza meciului, din pasa lui Alexandru Maxim, iar la scurt timp a primit îngrijiri medicale, după ce a acuzat dureri în urma unei faze în care a alergat după minge pe terenul îmbibat de apă și a pasat-o cu călcâiul. Scorul pauzei a fost 1-0 pentru România.

Tătărușanu a apărat cu fața un penalty în Muntenegru – România

În minutul 71 al partidei, muntenegrenii au scăpat pe partea dreaptă a terenului și a urmat o centrare prin spatele porții lui Tătărușanu, însă arbitrul a arătat punctul cu var după ce Cristian Săpunaru l-a împins în careu pe un jucător advers, deși nu prezenta un pericol real. Jankovic a fost desemnat să execute lovitura de la 11 metri, însă Ciprian Tătărușanu a avut un reflex de zile mari și a apărat cu fața. Ulterior, portarul român a primit îngrijiri medicale, după ce i s-a umflat un ochi din cauza loviturii primite.

Închide ×