Sport

Penalty dictat cu VAR în Sepsi – Rapid. Ce s-a întâmplat la faza din care gazdele au deschis scorul. Video

Sepsi Sfântu Gheorghe a deschis scorul cu Rapid dintr-un penalty care a fost dictat cu ajutorul arbitrajului VAR. Antonio Sefer l-a faultat în careu pe Denis Ciobotariu.
27.08.2022 | 22:54
Penalty dictat cu VAR in Sepsi  Rapid Ce sa intamplat la faza din care gazdele au deschis scorul Video
3 minute au parlamentat arbitrii până când a fost acordată lovitura de la 11 metri pentru Sepsi. Sursă foto: captură Digi Sport
ADVERTISEMENT

Mario Rondon a reușit să înscrie cel de-al treilea gol din acest sezon, după ce sistemul VAR a intervenit, iar meciul a fost oprit timp de trei minute.

VAR a intervenit din nou la Sepsi – Rapid. Antonio Sefer s-a revanșat după ce a provocat penalty-ul din care covăsnenii au deschis scorul

Sepsi a reușit să deschidă scorul în meciul cu Rapid, după ce Antonio Sefer l-a lovit în picior pe Denis Ciobotariu, iar arbitrul a acordat penalty după ce a fost consultat VAR-ul. VEZI VIDEO AICI.

ADVERTISEMENT

Faza s-a petrecut exact pe linia careului de 16 metri, iar decizia nu a fost deloc una ușoară, chiar și cu arbitrajul video.

Antonio Sefer a reușit să se revanșeze după doar opt minute. Alexandru Ioniță a trimis o centrare deviată, iar portarul a fost păcălit de traiectoria și a respins exact în capul noului puști-minune al Rapidului.

ADVERTISEMENT

Rapid a reușit să preia conducerea după un super gol al lui Alexandru Ioniță

Contrar cursului jocului, Alexandru Ioniță a reușit să o trimită în avantaj pe Rapid la cabine. Mijlocașul a reușit din nou un golazo de la aproximativ 17 ani metri.

Șutul s-a dus în vinclul porții lui Niczuly, care a mai reușit doar să atingă mingea. Și echipa lui Adrian Mutu a reușit să întoarcă partida în doar 25 de minute.

ADVERTISEMENT

În tribune au lipsit incidentele, deși este un meci cu risc, iar alte probleme de arbitraj nu au existat.

Pavol Safranko, atacantul dorit de FCSB, nu e nici pe bancă la meciul cu Rapid

FANATIK a aflat în exclusivitate că Pavol Safranko a refuzat oferta FCSB-ului și a preferat să semneze cu Sepsi Sfântu Gheorghe.

ADVERTISEMENT

Atacantul slovac nu se află însă în lot pentru meciul cu Rapid și va mai avea de așteptat până la debutul în SuperLiga.

La acest scor, Rapidul rămâne lider în SuperLiga cu 15 puncte, în timp ce Sepsi Sfântu Gheorghe rămâne momentan pe locul cinci cu zece puncte.

ADVERTISEMENT