Penalty gratuit pentru Universitatea Craiova! Gică Hagi a “turbat” de furie pe bancă

Razvan Nicolae   
in Universitatea Craiova
03/02/2019, 20:49
Penalty gratuit pentru Universitatea Craiova! Gică Hagi a “turbat” de furie pe bancă
Penalty gratuit pentru Universitatea Craiova

Universitatea Craiova a primit un penalty gratuit în minutul 32 al meciului cu Viitorul. După un start de meci încins, în care Isaac Odonkor a fost avertizat pentru o intrare dură la Ianis Hagi, oltenii au avut posibilitatea să deschidă scorul la Ovidiu.

În minutul 32 al meciului Viitorul – U Craiova, Marcel Bîrsan a dat o lovitură de la 11 metri după o presupusă împingere a lui Bas Kuipers la Elvir Koljic. Pe reluări s-a putut vedea că nu a existat niciun contact, iar Gică Hagi a explodat pe marginea terenului. Elvir Koljic a şutat de la 11 metri, iar Valentin Cojocaru a parat penalty-ul.

Penalty gratuit pentru Universitatea Craiova. A cincea lovitură de la 11 metri ratată de olteni

Universitatea Craiova a primit un penalty gratuit, iar oltenii au ajuns la a 14-a lovitură de la 11 metri primită în actualul sezon din Liga 1 Betano. Andrei Vochin, specialistul FANATIK, a prezentat topul penalty-urilor primite de echipele din prima ligă din România.

U Craiova este lider la acest capitol, formaţia antrenată de Devis Mangia a primit 14 penalty-uri, oltenii fiind urmaţi în acest top de Viitorul, cu şapte lovituri de la 11 metri. Cu toate acestea, U Craiova a ratat cinci dintre penalty-urile primite.

Închide ×