ADVERTISEMENT
Carousel hot news

VIDEO. Penalty trimis în afara stadionului în Liga 1! Execuţie “a la Beckham”

CS U Craiova a câştigat meciul cu Juventus Bucureşti cu scorul de 1-0, unicul gol fiind marcat de Gustavo, înainte de pauză. Acelaşi Gustavo a fost protagonistul unei faze haioase. Brazilianul a...
Autor: Marian Popovici | 10.08.2017 | 00:03
VIDEO. Penalty trimis în afara stadionului în Liga 1! Execuţie

CS U Craiova a câştigat meciul cu Juventus Bucureşti cu scorul de 1-0, unicul gol fiind marcat de Gustavo, înainte de pauză. Acelaşi Gustavo a fost protagonistul unei faze haioase. Brazilianul a trimis din penalty peste stadion după ce a alunecat în momentul execuţiei.

ADVERTISEMENT

Penalty-ul lui Gustavo poate fi comparat ca execuţie cu cel al lui Beckham, din optimile de finală ale Euro 2004 când englezul a trimis într-un mod asemănător peste poarta portughezului Ricardo. Atunci, Anglia a pierdut calificarea în sferturi după loviturile de departajare.

VEZI VIDEO PENALTY-UL LUI GUSTAVO AICI

VEZI VIDEO PENALTY-UL LUI BECKHAM:

ADVERTISEMENT

CS U Craiova a obţinut a doua victorie în acest sezon. Este un succes important pentru echipa lui Mangia, care vine după trei remize consecutive. Oltenii au adunat 9 puncte după primele 5 etape, fiind pe locul 6 în Liga 1. Juventus este într-o situaţie disperată, cu un singur punct obţinut în Liga 1.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!