Sport

Penalty refuzat de Horațiu Feșnic lui Sepsi în returul semifinalei Cupei României cu U Craiova! MM Stoica a reacționat imediat

Horațiu Feșnic a făcut o gafă majoră chiar în debutul returului semifinalei dintre Sepsi și Universitatea Craiova, refuzând un penalty clar covăsnenilor.
12.05.2022 | 19:50
Penalty refuzat de Horatiu Fesnic lui Sepsi in returul semifinalei Cupei Romaniei cu U Craiova MM Stoica a reactionat imediat
Gafa lui Horațiu Feșnic în debutul returului dintre U Craiova și Sepsi. Sursă foto: Captură/DigiSport
ADVERTISEMENT
12-05-2022
17:40

MM Stoica a reacționat imediat după gafa lui Horațiu Feșnic din U Craiova - Sepsi

MM Stoica a reacționat imediat după gafa pe care Horațiu Feșnic a făcut-o în debutul meciului dintre Universitatea Craiova și Sepsi.

„Feșnic nu vede când se întinde tricoul juma’ de metru cum vede toată lumea, dar a văzut penalty la Cristea doar el!”, a fost reacția ironică a managerului FCSB-ului.

 

În minutul 5 al confruntării, Vladimir Screciu l-a tras clar de tricou pe Bogdan Mitrea, însă Horațiu Feșnic a considerat că fundașul lui Sepsi a căzut forțând obținerea unui penalty.

În tur, Sepsi s-a impus pe teren propriu, scor 2-1 și speră să ajungă în a doua finală a Cupei României din istoria clubului.

ADVERTISEMENT

Gafa lui Horațiu Feșnic în debutul returului dintre U Craiova și Sepsi

Horațiu Feșnic a avut o eroare majoră chiar în debutul meciului dintre Universitatea Craiova și Sepsi, privându-i pe covăsneni de un penalty clar, după o intervenție imprudentă a lui Vladimir Screciu.

Concret, Bogdan Mitrea a fost tras clar de tricou de către Vladimir Screciu, fază care a fost confirmată și la reluările TV, însă Horațiu Feșnic a decis că nu trebuie să acorde penalty pentru formația lui Cristiano Bergodi.

ADVERTISEMENT

Jucătorii lui Sepsi au protestat în zadar, Horațiu Feșnic nu a schimbat decizia, iar după trei minute de la faza controversată, Alexandru Crețu a trimis mingea cu capul în bara transversală.

Horațiu Feșnic a greșit în favoarea Craiovei și împotriva FCSB-ului

La primul duel din play-off dintre FCSB și Universitatea Craiova, câștigat de olteni, scor 2-0, Horațiu Feșnic a greșit în favoarea formației lui Laurențiu Reghecampf, fiind taxat dur de către Mihai Stoica, managerul general al FCSB-ului.

ADVERTISEMENT

Atunci, Horațiu Feșnic a dictat eronat un penalty pentru Craiova, după un duel în careu între Andrei Ivan și Iulian Cristea.

„Penalty-ul e un mare semn de întrebare. Să dai penalty la… Nici nu ştii la ce ai dat. Ce acoperire regulamentară? Eu nu înţeleg unde e faultul ăla atât de clar.

ADVERTISEMENT

Nu dai când nu eşti sigur, el a ezitat puţin. Are un delay. Când ai o manieră de arbitraj, laşi jocul liber, nu dai dacă nu e foarte clar.

Cred că n-a fost prea inspirat la faza asta. A dat-o prea uşor!”, spunea MM Stoica după duelul cu Craiova.

Recent, Mihai Stoica a vorbit despre singurul arbitru de care îi este teamă în vederea luptei la titlu și a spus că Horațiu Feșnic nu este deloc în formă:

„Mie mi-e frică doar să nu ne arbitreze Feșnic, atât. Am o tresărire, nu de orgoliu, dar am o tresărire când aud că poate să ne arbitreze”.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – Universitatea Craiova: 6,30 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT