Fotbal international

Penedo, apărat de oficialii lui Dinamo: „Restul colegilor sunt limitați”

24.06.2018 | 22:05
Penedo aparat de oficialii lui Dinamo Restul colegilor sunt limitati

Jaime Penedo, portarul lui Dinamo, a avut un turneu de coșmar până acum la Campionatul Mondial din Rusia. Goalkeeper-ul panamez a încasat până acum 9 goluri în primele două meciuri, dar evoluția sa nu i-a deranjat până acum pe oficialii „câinilor roșii”.

Ionel Dănciulescu, directorul general al lui Dinamo, i-a luat apărarea lui Penedo, dar speră ca acesta să nu mai încaseze multe goluri și în ultimul meci din faza grupelor. „Penedo n-a avut mare vină la primirea golurilor, cele trei de la Belgia, și cele 6 de la Anglia. Să nu uităm că în meciul cu Belgia a mai scos alte goluri ca și făcute. Ar trebui ca și coechipierii să-l ajute mai mult, pentru că mai are un meci și sper să nu mai încaseze iar două-trei goluri”, a spus, amuzat, Ionel Dănciulescu.

Dănciulescu îi ia partea portarului lui Dinamo: „A fost cel mai bun om al lui Panama”

De altfel, Dănciulescu este de părere că Penedo a fost cel mai bun jucător al reprezentativei sale: „În aceste două meciuri, Penedo a avut evoluiții bune. Este singurul jucător din naționala Panama despre care putem spune că și-a făcut datoria. Pentru că restul colegilor sunt limitați. Nu am văzut o națională mai slabă la acest Mondial. Poate la bătaie cu Coreea de Sud”, a mai spus Dănciulescu.

Despre golurile încasate la acest turneu final din Rusia a vorbit chiar portarul „câinilor roșii”„În cele din urmă a fost pozitiv faptul că echipa a avut în multe momente mingea și chiar am înscris un gol, dar… am încasat 6. Sunt echipe care au foarte mare valoare și dacă le oferi astfel de oportunități pot obține oricând rezultate ca acesta”, a spus Penedo, la finalul partidei cu Anglia, încheiată cu victoria englezilor, scor 6-1.