Fotbal intern

I-a minţit Penedo pe oficialii lui Dinamo? “Are scutire medicală şi pentru bani?”

Jaime Penedo este atacat din toate părţile după ce a întârziat la reunirea lui Dinamo.
20.01.2018 | 14:06
I-a minţit Penedo pe oficialii lui Dinamo?
ADVERTISEMENT

Portarul lui FC Dinamo Bucureşti le-a transmis oficialilor din “Ştefan cel Mare” că nu se va prezenta la reunirea echipei deoarece a avut o toxiinfecţie alimentară. Astfel, Jaime Penedo a întârziat la antrenamentele “câinilor” opt zile.

Dănuţ Lupu, fostul mare jucător al echipei naţionale a României, nu crede în scuzele lui Penedo şi îl atacă dur pe goalkeeper-ul lui Dinamo. Mai mult, acesta consideră că oficialii din “Ştefan cel Mare” ar trebui să transfere jucători străini care sunt mai buni decât cei români şi l-a luat peste picior pe Rivaldinho.

“Penedo va avea nevoie de două luni de pregătire!”

“Are adeverinţă medicală? Ce adeverinţă? Are adeverinţă şi pentru banii pe care îi vrea la Dinamo? De ce a întârziat? Sunt doctori buni şi în România. El trebuie să priceapă că am mai jucat şi noi în străinătate, ne-a fost şi nouă rău şi ne-am prezentat la echipă. Din toată afacerea asta el pierde. El trebuie să apere şi la Dinamo, ca să prindă Campionatul Mondial. Dacă va fi rezervă, şansele sunt mici. Acum o să aibă nevoie de două luni de pregătire. Să vedem dacă intră în ritm”, a spus Dănuţ Lupu.

ADVERTISEMENT

“Ar trebui să aducem jucători străini mai buni decât fotbaliştii pe care îi avem noi în România. Decât să te încurce mai bine se antrenează separat, poate cu ocazia asta poţi să antrenezi 3 copii. Jos pălăria pentru tatăl lui Rivaldinho. În privinţa lui Rivaldinho… mă apţin”, a mai adăugat fostul dinamovist.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri