Fotbal intern

Rămâne Penedo la Dinamo? Miriuţă: “Va suporta consecinţele!”

Situaţia lui Jaime Penedo la FC Dinamo Bucureşti este incertă.
08.01.2018 | 08:59
Ramane Penedo la Dinamo Miriuta Va suporta consecintele
ADVERTISEMENT

Update. Vasile Miriuţă, antrenorul formaţiei FC Dinamo Bucureşti, a vorbit despre situaţia lui Jaime Penedo şi a anunţat că acesta va fi penalizat pentru că nu s-a prezentat la reunirea de la Săftica. “Penedo trebuia să fie azi. Nu ştiu dacă e aici. N-am apucat să-l văd. Dacă nu va fi aici, e un regulament şi va suporta consecinţele. El are contract cu noi şi sper să nu facă vreo prostie”, a spus Miriuţă.


Goalkeeper-ul lui FC Dinamo Bucureşti, Jaime Penedo, a vorbit despre viitorul său la trupa din “Ştefan cel Mare” şi recunoaşte că nu se mai vede apărând peste doi ani. Mai mult, panamezul a anunţat că după CM 2018 va lua o decizie în ceea ce priveşte viitorul său. Portarul în vârstă de 36 de ani a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Dinamo şi a comentat în legătură cu dorinţa sa care a devenit realitate.

ADVERTISEMENT

“Dinamo este specială pentru tot. Din punctul meu de vedere, este cel mai popular club pe care îl are România. Acesta este sentimentul meu. Sunt aceşti fani minunaţi care ne susţin mereu, sunt oameni în vârstă, dar şi tineri, care ne urmăresc. Dacă deschizi televizorul, toată lumea vorbeşte despre Dinamo. Pentru mine, Dinamo este România. Pentru mine, nu exista loc mai bun să vin în Europa decât la Dinamo”, a spus Penedo, pentru doardinamo.ro.

Ce zice Penedo despre CM 2018

“Da, am contract până în vară. Eu mă simt comod aici. Mă simt iubit aici şi asta îmi place mult. Nu există lucru mai frumos în fotbal decât să te simţi bine muncind pentru cine munceşti. Adică pentru suporteri. Îmi place să-i fac fericiţi pe fani. Când câştigăm este o săptămână fericită pentru ei şi pentru noi. Când pierdem…”Mama mia”… Nici nu vor să ne vadă când pierdem. Sunt fanatici. De aceea îi iubesc. Eu cred că doar un an mai pot apăra. Aşa cred eu. Mă simt bine fizic. Foarte bine. Peste doi ani nu mă mai văd apărând.  După Mondial va trebui să mă aşez puţin şi să văd dacă cu adevărat pot să mai joc. Deja nu doar eu iau decizia asta, ci şi familia mea”.

ADVERTISEMENT

“E un vis transformat în realitate! Am muncit 12 ani pentru asta şi am fost extrem de fericit că am putut să-mi ajut echipa să ajungă aici. Petrecerea a fost o nebunie totală! A doua zi a trebuit să scriu la carte, şi mai multă treabă de făcut, toată lumea în stradă, multă bucurie, steagurile cu Panama peste tot, toată noaptea s-a petrecut. Nu scriu mult în carte despre asta. Cel mai mare obiectiv al meu a fost să o duc pe Panama la Mondial. Asta era cea mai mare presiune pentru mine. Era ceea ce voiam să-i dau ţării mele. Am câştigat doar Cupa Sud-Americana şi eu nu voiam să plec din fotbal fără să-i ofer ceva cu adevărat mare statului Panama”, a adăugat panamezul pentru doardinamo.ro