Exclusiv. Negocieri Penedo-Negoiţă. Cum se gândeşte să-l taxeze

Iuliana Spirache   
în Stiri sportive
07/11/2017, 18:53
Exclusiv. Negocieri Penedo-Negoiţă. Cum se gândeşte să-l taxeze

Jaime Penedo a reuşit să se califice la Campionatul Mondial din Rusia 2018 cu selecţionata statului Panama, iar contractul goalkeeper-ului cu FC Dinamo se termină în vara anului 2018. Astfel, Penedo va intra în ultimele luni de contract în iarnă şi oficialii formaţiei din “Ştefan cel Mare” fac tot posibilul să-l convingă pe acesta să rămână în continuare sub comanda lui Vasile Miriuţă.

FANATIK.RO a aflat care sunt planurile lui Ionuţ Negoiţă cu Jaime Penedo. Conform informaţiilor noastre, patronul echipei FC Dinamo Bucureşti a încercat să-l convingă pe goalkeeper să semneze prelungirea contractului, iar cele două părţi au avut deja o întâlnire în care au discutat în legătură cu situaţia lui Penedo. Ionuţ Negoiţă i-a oferit portarului un contract pe doi ani, cu 6.000 de euro în primul sezon, iar în cel de-al doilea 7.000 de euro pe lună.

Negoiţă vrea să-l trimită pe Penedo la echipa a doua dacă nu va semna prelungirea

Jaime Penedo i-a transmis lui Ionuţ Negoiţă că îşi doreşte să încaseze un salariu mai mare dacă va rămâne la FC Dinamo Bcuureşti, iar Ionuţ Negoiţă i-a spus că formaţia din “Ştefan cel Mare” nu îşi poate permite să-i ofere mai mult din cauza vârstei. Patronul “câinilor” este conştient de faptul că Penedo are 36 de ani, iar când i se va încheia contractul pe care i l-a oferit va avea 38 şi nu mai poate să-l vândă ca Dinamo să îşi scoată banii din investiţie.

După discuţia pe care a avut-o cu Ionuţ Negoiţă, Jaime Penedo a cerut timp de gândire. Goalkeeper-ul în vârstă de 36 de ani se gândeşte că va avea ocazia să apere pentru Panama la Campionatul Mondial care va avea loc în Rusia, în 2018, şi că poate prinde un contract mult mai bun decât cel pe care Ionuţ Negoiţă i l-a oferit. Problemele au apărut însă din partea finanţatorului lui Dinamo. Acesta doreşte ca înţelegerea să fie semnată în iarnă, dacă nu, îl va trimite pe Penedo la echipa a doua, după exemplul lui Gnohere.

Înainte ca Harlem Gnohere să fie transferat de FCSB pentru suma de 250.000 de euro, atacantul francez a fost trimis la echipa a doua a lui FC Dinamo Bucureşti, deoarece nu a acceptat să semneze prelungirea contractului cu echipa lui Ionuţ Negoiţă. “Câinii” au refuzat prima ofertă a lui Gigi Becali de 800.000 de euro pentru Gnohere, sperând că-l vor convinge pe acesta să semneze prelungirea, iar la final s-au ales cu 250.000 de euro.

35 de meciuri a jucat Penedo pentru Dinamo 

200.000 de euro este cota lui Penedo, conform transfermarkt.com

1.000.000 de euro este cota lui Harlem Gnohere, conform transfermarkt

 

Închide ×