Fotbal intern

Penedo, lăudat de Duckadam. Înțepături pentru Dinamo: „Joacă la o echipă fără pretenții”

19.06.2018 | 09:00
Penedo laudat de Duckadam Intepaturi pentru Dinamo Joaca la o echipa fara pretentii

Singurul fotbalist din Liga 1 de la Campionatul Mondial, Jaime Penedo, l-a impresionat prin prestația sa de la debutul contra Belgiei și pe Helmut Duckadam, în ciuda înfrângerii suferite de Panama, scor 0-3.

Penedo a ținut poarta intactă timp de 45 de minute, a fost învins prima oară de un super gol al lui Mertens, pentru ca apoi să primească două goluri de la supergolgeterul Romelu Lukaku. Acest lucru nu a trecut neobservat pentru eroul de la Sevilla: „Cred că şi-a făcut treaba cât a putut el de bine, pentru că totuşi a jucat impotriva Belgiei, cu un atacant, Lukaku, care, din punctul meu de vedere, s-ar putea să fie o revelaţie la acest campionat mondial”, a declarat fostul mare portar.

Duckadam, despre Penedo: „Cu siguranță va avea oferte”

În ciuda faptului că a semnat o nouă înțelegere cu Dinamo, Helmut Duckadam e sigur că prestațiile portarului de 36 de ani la acest Mondial îl pot purta către un ultim contract avantajos din punct de vedere financiar. De asemenea, Duckadam nu a uitat să îi înțepe pe rivalii din Ștefan cel Mare: „Cu siguranţă va avea oferte după acest Campionat Mondial, cu toate că joacă la o echipă micuţă, o echipă fără pretenţii. Cu toate că va mai încasa, cu siguranţă, goluri, eu cred ca va fi remarcat şi chiar dacă are 36 de ani eu cred că mai poate prinde un contract de un an-doi pe bani mai mulţi decât la Dinamo”, a mai spus preşedintele de imagine de la FCSB.

 

După o întreagă telenovelă, Jaime Penedo a decis în cele din urmă să își prelungească angajamentul cu Dinamo, devenind cel mai bine plătit fotbalist din formația lui Florin Bratu, după cum a anunțat în exclusivitate FANATIK.RO. Penedo a strâns 131 de selecții pentru naționala din Panama, prezentă în premieră la un turneu final al Campionatului Mondial.