Fanatik Show

VIDEO / Mititelu nu uită şi nu iartă: “Penescu şi Costică Vîlcea au fost trepăduşi!”

UPDATE Adrian Mititelu, finanţatorul lui FC U Craiova, l-a avertizat la FANATIK SHOW pe fostul component al "Generaţiei de Aur", Gică Popescu, că trebuie să schimbe radical fotbalul din România...
24.10.2013 | 22:20
VIDEO  Mititelu nu uita si nu iarta Penescu si Costica Vilcea au fost trepadusi
ADVERTISEMENT

UPDATE Adrian Mititelu, finanţatorul lui FC U Craiova, l-a avertizat la FANATIK SHOW pe fostul component al “Generaţiei de Aur”, Gică Popescu, că trebuie să schimbe radical fotbalul din România dacă se impune la alegerile pentru şefia FRF. “Nu vreau ca Gică Popescu să fie alt Mircea Sandu mai blînd şi mai simpatic. Trebuie să reprezinte o schimbare mai radicală, nu să fie ca revoluţia din ’89. Poate lui Gică Popescu îi place sistemul lui Mircea Sandu, iar noi vrem schimbarea sistemului”, a dezvăluit finanţatorul oltean. “Costică Gheorghe şi Penescu au fost nişte trepăduşi! Sandu şi Dragomir vor lua 10 ani de închisoare!”, a mai spus bossul oltenilor la FANATIK SHOW.

VEZI VIDEO:

 

……………………………………………………………

Unul dintre cei care ar fi fost afectaţi de deciziile arbitrilor a fost Adrian Mititelu, chiar dacă patronul Universităţii era bun prieten cu Cornel Penescu.

ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu chiar a fost chemat în dese rînduri la DNA, ca martor în dosarul “Mită pentru arbitri”. Mai multe decizii în defavoarea Ştiinţei au fost luate la meciul F.C. Argeş – Universitatea Craiova, 1-1, din 2009. La acea vreme, Mititelu l-a atacat dur pe Penescu, supărat că patronul de la PIC a încercat să cîştige cu arbitri, chiar dacă între ei exista o relaţie de prietenie, dar şi de afaceri.

Nici acum, Mititelu nu-l uită pe Penescu. El a comentat pentru FANATIK decizia luată de Tribunalul Prahova în cazul celor doi şi a lansat şi un atac la adresa şefilor de la LPF şi FRF.

ADVERTISEMENT

“Îmi pare rău de familia lui Cornel Penescu, însă el cu Constantin Gheorghe <Vîlcea> au fost nişte trepăduşi în fotbal. Acum urmează Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir. Vă daţi seama cîţi ani îşi vor lua cei doi dacă Penescu a luat patru ani cu executare şi Constantin trei? Sandu şi Dragomir trebuie să plătească pentru tot răul pe care l-au făcut fotbalului românesc”, a declarat Mititelu pentru FANATIK.

Tags: