Nicio categorie

PENIBIL! Ce face un STAR de-al lui United cînd iese la întîlnire: OBLIGĂ fata să plătească

Vedeta în devenire a lui Machester United Adnan Januzaj, a fost făcută de rîs de una dintre fostele sale iubite. Aceasta a dezvăluit în The Sun cum a fost invitată în oraş de Januzaj....
Autor: Claudiu Melinte | 27.01.2014 | 20:22
PENIBIL! Ce face un STAR de-al lui United cînd iese la întîlnire: OBLIGĂ fata să plătească

Vedeta în devenire a lui Machester United Adnan Januzaj, a fost făcută de rîs de una dintre fostele sale iubite. Aceasta a dezvăluit în The Sun cum a fost invitată în oraş de Januzaj. Fotbalitul are doar 18 ani şi nu prea îl duce capul cum să se comporte la o întîlnire. Acesta a venit îmbrăcat într-un trening, fără maşina. Fosta sa iubită a fost nevoită să-l ia din drum şi chiar să plătească ”masa” la un fast food banal, nici de cum retaurantul mult visat de tînăra domnişoară. Atenţie, povestea s-a întîmplat la prima întîlnire!

“Nu mi s-a întîmplat în viaţa mea aşa ceva. Ne cunoşteam de pe un site de socializare, eram foarte entuziasmată. Mi-am ales cea mai bună vestimentaţie, am dat 30 de lire pe un machiaj profesional. Mă aşteptam să apară într-o maşină foarte scumpă, dar m-am trezit într-un fast-food, unde de obicei mănânc pe fugă cu prietenii mei. Nu credeam că un fotbalist de la Manchester United m-ar putea duce la cina într-un asemenea loc, mai ales că eu eram în rochie şi pe tocuri” a spus Melissa, conform The Sun.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!