“Penalty-urile mă îmbătrînesc cu cinci ani! Voi analiza partida cu un pahar de vin în mînă”

Răzvan Scarlat   
in Fotbal intern
22/08/2016, 00:04
“Penalty-urile mă îmbătrînesc cu cinci ani! Voi analiza partida cu un pahar de vin în mînă”

Vasile Miriuţă a declarat că revenirea lui Iuliu Mureşan ca preşedinte al CFR-ului a contat enorm şi a dezvăluit că aşteaptă cu nerăbdare să ajungă acasă pentru a analiza partida cu un pahar de vin în mînă. Tehnicianul formaţiei din Gruia a mai precizat că penalty-urile îl consumă foarte mult.

“Momentul psihologic a fost la 2-1, cînd Săpunaru a ratat penalty. A fost o victorie muncită. Am jucători de mare caracter, am revenit de la 0-1. Este greu să spunem că ne vom lupta pentru play-off. Este bine că am revenit pe plus în clasament. Nu contează scorul, ci cele trei puncte.

A contat mult revenirea lui Iuliu Mureşan. A venit stăpînul, ne-a îmbărbătat. Îmbătrînesc cu cinci ani la penalty-uri, dar am executanţi buni. Vom avea un meci greu etapa viitoare la Timişoara. Sper să ne refacem şi să ne concentrăm. Nu am văzut faza cînd Teixeira a căzut în careu. Voi analiza fazele acasă, cu un pahar de vină în mînă”, a spus Miriuţă.

Ştirea MOMENTULUI

Când joacă Simona Halep finala de la Cincinnati. Veste bună pentru români!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×