News
notix pixel id

Ce se întâmplă cu pensiile pentru luna decembrie. Anunțul făcut de Poșta Română

Poșta Română a transmis un comunicat în care informează ce se întâmplă cu pensiile în luna următoare. Iată ce trebuie să știe pensionarii despre acest anunț.
25.11.2021 | 19:58
Ce se întâmplă cu pensiile pentru luna decembrie. Anunțul făcut de Poșta Română
Ce se întâmplă cu pensiile pentru luna decembrie. Anunțul făcut de Poșta Română. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Poșta Română a anunțat, în cursul zilei de joi, că a primit banii necesari pentru a livra toate pensiile și a celorlalte drepturi sociale ale românilor.

Astfel, pensionarii sunt asigurați că nu vor fi întârzieri în ceea ce privește plata pensiilor, și mai precis, distribuirea lor de către Poșta Română.

Mai mult decât atât, instituția a anunțat că toți angajații vor lucra la „capacitate maximă” pentru ca românii să își primească banii la timp.

ADVERTISEMENT

“Toți angajații poştali vor lucra la capacitate maximă pentru a respecta termenele de distribuire a pensiilor şi drepturilor sociale cuvenite populaţiei în luna decembrie.

Poşta Română confirmă, astfel, că întreaga sumă necesară distriburii acestor drepturi a fost virată în trezoreria operatorului naţional de servicii poştale”, arată un comunicat al Poștei Române.

ADVERTISEMENT

Marcel Ciolacu spune că toate veniturile românilor vor crește

De altfel, președintele PSD, Marcel Ciolacu, a precizat că odată cu învestirea noului Guvern și cu venirea PSD la putere datorită alianței făcute cu PNL și cu UDMR, toate veniturile românilor vor crește.

Acesta a explicat că în această categorie a majorărilor se află inclusiv alocațiile, pensiile și salariile precum și o indemnizație pentru persoanele cu dizabilități.

ADVERTISEMENT

De asemenea, șeful Camerei Deputaților a precizat că alianța se va ocupa de creșterea nivelului de trai și referitor la pensionari, a precizat că ei vor primi un ajutor de la stat pentru a-și putea plăti facturile, având în vedere criza prețurilor de la energie electrică și de la gaze.

Românii cu pensii mici vor primi un ajutor de la stat la iarnă

Reamintim faptul că în programul de guvernare al alianței care a fost oficial învestită astăzi se preciza faptul că românii cu pensii mai mici de 1600 de lei vor avea un ajutor de 1200 de lei de la stat, în luna ianuarie 2022.

ADVERTISEMENT

 „Pensionarii cu cele mai mici pensii vor primi un ajutor pentru a-şi plăti facturile în această iarnă.

M-am săturat să aud mereu, nu sunt bani pentru oameni, PSD a venit la guvernare în momente grele şi a crescut veniturile.

ADVERTISEMENT

Aşa vom face şi acum, vom aduce mai mulţi bani la buget şi vom completa veniturile tuturor oamenilor”, a declarat președintele PSD.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri