News

Pensionara din București care s-a trezit cu apartamentul ocupat continuă să trăiască un calvar. Încă nu și-a recuperat locuința

La două luni de când s-a trezit cu apartamentul ocupat de niște necunoscuți, pensionara din București își strigă disperarea. Nici acum nu și-a recuperat locuința.
11.05.2024 | 22:59
Pensionara din Bucuresti care sa trezit cu apartamentul ocupat continua sa traiasca un calvar Inca nu sia recuperat locuinta
Pensionara din București care s-a trezit cu apartamentul ocupat, la două luni după incident: ”Nu am curajul să mai vin. Sursa foto: capturi Digi24 / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Pensionara din București care, în martie, s-a trezit că apartamentul ei este ocupat de niște persoane necunoscute, încă nu și-a recuperat imobilul. Autoritățile par legate de mâini și de picioare în acest caz.

Pensionara din București care s-a trezit cu apartamentul ocupat, la două luni după incident: ”Nu am curajul să mai vin. Sper să-i scot cât mai repede din casă”

În luna martie a acestui an, o femeie cu mai mulți copii a ocupat abuziv apartamentul unei pensionare în Capitală. Proprietara de drept a a fost pusă într-o situație șocantă când și-a găsit apartamentul ocupat de o familie necunoscută. La acel moment, poliția nu a putut face nimic în această situație.

ADVERTISEMENT

Imobilul în cauză era locuit de fiul său când acesta revenea din străinătate. În momentul în care vârstnica a mers să verifice starea locuinței, a avut parte de o surpriză neplăcută. Încuietoarea fusese schimbată, iar în interior era o familie necunoscută.

Mi-au schimbat ială, tot, mi-au decupat ușa și spun că au închiriat de la o noră. Eu nici nu am noră”, spunea la acea vreme pensionara, la scurt timp după ce niște necunoscuți i-au invadat ilegal și abuziv locuința.

ADVERTISEMENT

La aproape două luni distanță de la acest șoc imens trăit de pensionara din București, situația nu s-a schimbat deloc. Femeia spune că a mai venit pe la casa ei doar cu televiziunea.

Recunoaște că se teme de persoanele care se află acum în apartament. Deși a făcut mai multe demersuri, apelând inclusiv la o ordonanță prezidențială, nimic nu s-a schimbat.

ADVERTISEMENT

Nu se poate discuta cu ei. Deschid ușa să vadă cine e și o închid la loc. La poliție la fel e situația. Mi-a venit un plic la o lună distanță în care îmi spun că numai în instanță pot să rezolv problema.

Am un termen pe 3 iunie. A încercat domnul avocat să facă niște demersuri să-i scoată repede afară prin ordonanță prezidențială. Avocatului i-a trimis un plic cu o confirmare de primire, iar lor o notificare în care li se cere să se mute.

ADVERTISEMENT

Le-a dat termen de câteva zile. Mă tem de ei, sigur că da. Nu sunt oameni de încredere. Eu pe aici am mai venit, dar doar cu televiziunea. Nu am curajul să mai vin. Mă gândesc să o vând că nu se poate sta aici. Speranța e să-i scot de acolo cât mai repede și să scap”, spune pensionara, pentru Antena 3.

ADVERTISEMENT
Tags:
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am...
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am mâncat? Răducioiu și-a vomitat mațele”
Alimente sățioase și care nu îți pun în primejdie silueta. Medic: „Fericiți și...
Alimente sățioase și care nu îți pun în primejdie silueta. Medic: „Fericiți și cu burta plină…chiar se poate!”
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Lista alimentelor periculoase care nu vor putea fi vândute în apropierea şcolilor. Comercianţii...
Lista alimentelor periculoase care nu vor putea fi vândute în apropierea şcolilor. Comercianţii cred că legea este imposibilă
Fosta iubită a Prinţişorului Craiovei trăieşte clipe de senzaţie într-o vacanţă de lux:...
Fosta iubită a Prinţişorului Craiovei trăieşte clipe de senzaţie într-o vacanţă de lux: Pentru totdeauna îndrăgostită
Apariție scandaloasă la Cannes! O prezentatoare TV s-a afișat fără lenjerie intimă /...
Apariție scandaloasă la Cannes! O prezentatoare TV s-a afișat fără lenjerie intimă / FOTO
RUSIA a declanșat RĂZBOI ÎMPOTRIVA ROMÂNIEI! AVERTISMENT șocant al MAE
RUSIA a declanșat RĂZBOI ÎMPOTRIVA ROMÂNIEI! AVERTISMENT șocant al MAE
Imagini rare cu fiul cel mare al Corinei Caciuc și al lui Reghecampf....
Imagini rare cu fiul cel mare al Corinei Caciuc și al lui Reghecampf. Ce imagine fabuloasă au postat cei doi
Cele mai vechi băi termale din România dispar. Doar amintirea mai rămâne din...
Cele mai vechi băi termale din România dispar. Doar amintirea mai rămâne din ele
Tavi Colen, dezvăluiri incendiare despre idila cu Gabriela Cristea. ”Îmi pare rău”
Tavi Colen, dezvăluiri incendiare despre idila cu Gabriela Cristea. ”Îmi pare rău”
Cum a reacționat Vladimir Putin, după ce a aflat că liderul iranian Ebrahim...
Cum a reacționat Vladimir Putin, după ce a aflat că liderul iranian Ebrahim Raisi a murit
Caragiale, provocat la duel de Eminescu. De ce au ajuns să se urască...
Caragiale, provocat la duel de Eminescu. De ce au ajuns să se urască după ce au avut o prietenie profundă