News

Pentagonul, anunț privind existența vieții extraterestre. Sute de fenomene inexplicabile descoperite în ultimii ani

Pentagonul a prezentat un raport privind fenomenele inexplicabile descoperite în ultimii ani. Anunț important privind existența vieții extraterestre.
17.12.2022 | 19:28
Pentagonul anunt privind existenta vietii extraterestre Sute de fenomene inexplicabile descoperite in ultimii ani
Pentagonul declară că nu a fost identificată nicio dovadă a vieții extraterestre. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Biroul de soluționare a anomaliilor în toate domeniile (AARO) al Pentagonului a prezentat un raport extrem de important în legătură cu posibilitatea existenței extratereștrilor.

Pentagonul declară că nu a fost identificată nicio dovadă a vieții extraterestre

Acest AARO (All-domain Anomaly Resolution Office) este o instituție de cercetare axată pe activităţile inexplicabile din proximitatea instalaţiilor militare, în spaţiul aerian restricţionat şi în ”alte zone de interes”.

ADVERTISEMENT

Concluziile acestui raport sunt următoarele: nu s-a descoperit până în prezent nicio dovadă care să sugereze prezența vieţii extraterestre pe planeta noastră, au anunțat, vineri, înalţi oficiali din armata americană, citați de CNN.

”Până acum nu am văzut nimic care ar sugera că a existat o vizită extraterestră, o prăbuşire extraterestră sau ceva de acest gen”, a afirmat Ronald Moultrie, subsecretar de stat pentru informaţii şi securitate.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, oficialii americani nu exclud posibilitatea vieţii extraterestre. În acest sens, Sean Kirkpatrick, directorul AARO a subliniat că are o abordare ştiinţifică în cadrul acestei cercetări.

”Aş spune doar că ne structurăm analiza astfel încât aceasta să fie foarte amănunțită şi riguroasă. Vom parcurge tot”, a adăugat acesta, vineri, în cadrul primei conferințe de presă organizate de la înființarea AARO, în luna iulie.

ADVERTISEMENT

Sute de fenomene inexplicabile descoperite în ultimii ani

În ciuda actualului raport al Pentagonului, o altă cercetare guvernamentală, din 2021, a documentat peste 140 de cazuri pe care armata americană le numeşte oficial ”fenomene aeriene neidentificate” (Unidentified Aerial Phenomena – UAP) observate începând din 2004.

Aproape toate aceste fenomene rămân neexplicate şi sunt supuse unor analize suplimentare, potrivit raportului.

ADVERTISEMENT

Conform raportului din 2021, aceste obiecte neidentificate depistate aveau o viteză şi manevrabilitate ce depăşeau tehnologia aviatică cunoscută şi lipsite de orice mijloc vizibil de propulsie sau de suprafeţe de control al zborului, notează sursa citată.

Același Sean Kirkpatrick a dezvăluit că, în realitate, au fost descoperite câteva sute de cazuri. Scott Bray, înalt oficial din marina SUA, a declarat în luna mai că numărul total al cazurilor raportate se apropie de 400.

ADVERTISEMENT