Life

Pentru câți bani ar participa Bianca Drăgușanu la Sunt celebru, scoate-mă de aici: „Nici sora mea nu a acceptat”

Bianca Drăgușanu a vorbit despre posibila participare în reality-show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, având în vedere că a trăit deja o experiență la fel de dură, la Asia Express.
20.07.2022 | 07:14
Pentru cati bani ar participa Bianca Dragusanu la Sunt celebru scoatema de aici Nici sora mea nu a acceptat
Bianca Drăgușanu a dezvăluit pentru câți bani ar accepta să participe la Sunt celebru, scoate-mă de aici. Foto: Instagram/ PRO TV
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu este unul din numele vehiculate de fiecare dată când se pregătește un nou reality-show în România, asta după ce vedeta s-a făcut remarcată alături de sora ei, la Asia Express.

Bianca Drăgușanu și sora ei au zis NU emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici”

Experiența de la Antena 1 a durat foarte puțin, căci Bianca și sora ei s-au cerut acasă. Vedeta a declarat, în exclusivitate pentru FANATIK, de ce ar refuza oferta de a participa la „Sunt celebru, scoate-mă de aici” și pentru ce sumă s-ar înhăma în reality-show-ul de la PRO TV.

ADVERTISEMENT

Afacerista care deține mai multe magazine de haine în România a declarat că sora ei a fost, la un moment dat, contactată de PRO TV pentru a participa în emisiunea prezentată de Cabral și Adela Popescu, dar aceasta a refuzat.

Bianca a spus că poate să facă bani destul de ușor. A dat exemplul reclamei la videochat din care s-a ales cu 100.000 de euro, cităm, ”fără să facă nimic”.

ADVERTISEMENT

Drăgușanu susține că ar fi un compromis prea mare să plece într-o astfel de experiență, una în care probele sunt extrem de dificile, concurenții fiind nevoiți să trăiască în condiții inumane și puși să mănânce tot felul de bizarerii.

„Am avut 100.000 de euro de la Asia Express și nu am rezistat”

Biancăi nu i-a trecut prin gând să facă parte dintr-un astfel de proiect și spune că i-a ajuns experiența de la Asia Express.

ADVERTISEMENT

„De ce să stau eu în balegă până la gât, să mănânc viermi? Am încasat 100.000 de euro din videochat. Nu am făcut nimic. Stau pozele mele pe niste stâlpi și mi-au intrat banii în cont.

Nici sora mea nu a acceptat să se ducă la Sunt celebru, scoate-mă de aici. Ea a fost acum doua luni la ei. Au vrut-o cei de la Pro TV. Le-a plăcut mult de ea, dar i-a refuzat.

ADVERTISEMENT

Am avut 100.000 de la Asia Express și nu am rezistat, le-am spus: luați-vă banii și lăsați-mă! Am plecat acasă după o săptămână”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru FANATIK.

„Pentru un milion de euro mă mai gândesc”

Într-adevăr, după numai o săptămână, vedeta și sora ei au abandonat proiectul, acestea fiind înlocuite de alte două fete, Margherita de la Clejani și Iuliana Luciu.

Bianca Drăgușanu ne-a dezvăluit că în reality-show-uri există și foarte multe provocări și situații dificile, dincolo de ceea ce se vede pe micile ecrane, așa că prețul pe care ar trebui să îl primească să participe la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, de pildă, ar sări de milionul de euro. În trecut, aceasta a fost ofertată și de producătorii de la Survivor România.

„Dacă mă vedeți la Sunt celebru, scoate-mă de aici, să știți sigur că am luat un milion două sute de mii… Ca să estimez așa, poate, pentru un milion de euro mă mai gândesc dacă merg. Altfel, niciodată!, a încheiat Bianca.

Noul sezon „Sunt celebru, scoate-mă de aici” va reveni din toamnă pe micile ecrane. Echipa de prezentatori din acest an este formată din Cabral și Adela Popescu. Sezonul anterior, filmat acum 7 ani, i-a avut ca amfitrioni pe Mihai Bobonete și Cabral.

ADVERTISEMENT
"A omorât fata. Ce nenorocit". Crimă oribilă în Petroşani: şi-a strâns fosta iubită de gât până a lăsat-o fără suflare. Bărbatul a vrut apoi să se sinucidă
Cora Schumacher: ”Este foarte dureros”. Decizia radicală care-i aduce multă suferință fostei soții...
Cora Schumacher: ”Este foarte dureros”. Decizia radicală care-i aduce multă suferință fostei soții a pilotului de F1
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul...
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul care a șocat o lume întreagă!
Cât de frumoasă este fosta soţie a fiului lui Ion Ţiriac. Mama singurilor...
Cât de frumoasă este fosta soţie a fiului lui Ion Ţiriac. Mama singurilor nepoţi ai miliardarului arată răvăşitor la 41 de ani
Centralele de apartament vor fi interzise în România. Vezi când va intra în...
Centralele de apartament vor fi interzise în România. Vezi când va intra în vigoare noua directivă a Comisiei Europene
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă...
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă a realizat ce era ascuns în el. A țipat la soție și copii să iasă din casă și a chemat poliția de urgență
Stela Enache va fi înmormântată în Cimitirul Bellu. Anunţ trist despre marea cântăreaţă
Stela Enache va fi înmormântată în Cimitirul Bellu. Anunţ trist despre marea cântăreaţă
Trei zodii care pierd bani în decembrie. Ratează o șansă unică de câștig
Trei zodii care pierd bani în decembrie. Ratează o șansă unică de câștig
Tzancă Uraganu, ameninţat de interlopi cu pistoale: „Am fost tâlhărit, vor taxă de...
Tzancă Uraganu, ameninţat de interlopi cu pistoale: „Am fost tâlhărit, vor taxă de protecţie, mă aflu într-un loc ascuns”
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei...
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei femei de afaceri ruse
Categoria de pensionari care va primi 2.000 lei în plus la pensie după...
Categoria de pensionari care va primi 2.000 lei în plus la pensie după recalculare. Venitul le crește substanțial
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română