ADVERTISEMENT
Sport

Pentru ce sumă îl vinde Parma pe Dennis Man! Cum au răspuns italienii unei oferte din Ligue 1

Parma nu vrea nici în ruptul capului să renunțe la Dennis Man. Prețul cerut în schimbul internaționalului român este uriaș.
Autor: Bogdan Solomon | 25.06.2021 | 23:19
Pentru ce sumă îl vinde Parma pe Dennis Man! Cum au răspuns italienii unei oferte din Ligue 1
Tânărul mijlocaș român a intrat în vizorul marilor cluburi, dar Parma cere o sumă uriașă în schimbul său. Sursa foto: hepta.ro

Chiar dacă au existat oferte extrem de tentante pe numele său, inclusiv din Ligue 1, Dennis Man va evolua în Serie B. Asta pentru că Parma își dorește să revină pe prima scenă a fotbalului italian după un singur sezon de „pribegie” și i-a fixat un preț uriaș.

ADVERTISEMENT

De la 20 de milioane de euro în sus ne anunţi şi probabil stăm de vorbă, dar, în principiu, nu se mişcă de aici”, a fost mesajul ferm al oficialilor clubului, dezvăluit de Giovanni Becali.

Transferat la începutul anului, în schimbul unei sume record pentru campionatul românesc, 13 milioane de euro, (2 milioane sunt sub formă de bonusuri), tânărul mijlocaș a înscris de două ori și a oferit o pasă decisivă în cele 14 meciuri disputate în tricoul „cruciaților”.

ADVERTISEMENT

Dennis Man, greu de transferat. Parma i-a fixat un preț uriaș

Pentru Mihăilă şi Man am primit oferte. Vă pot spune… Rennes l-a ofertat pe Man, iar conducătorii de acolo au spus: ”Putem să oferim şi noi 10-12 milioane de euro”. Cei de la Parma au zis: ”Păi dacă noi am dat 13…”

Şi directorul general şi preşedintele clubului, care e un american foarte bogat, mi-a spus: ”De la 20 de milioane de euro în sus ne anunţi şi probabil stăm de vorbă dar, în principiu, nu se mişcă de aici. Sunt copiii mei”.

ADVERTISEMENT

Preşedintele ţine foarte mult la ei şi le-a dat contracte bune. Preşedintele e atât de încântat şi de Man, şi de Mihăilă. Când îl vezi cum jubilează când dau câte un gol… Când un om are bani, îşi permite să facă orice”, a declarat Giovanni Becali pentru As.ro.

Presa italiană, cuvinte de laudă pentru Man: „Nu a trădat așteptările”

Nu doar oficialii Parmei au fost impresionați de evoluțiile lui Dennis Man. În ciuda faptului că echipa a retrogradat la finalul stagiunii precedente, jurnaliștii italieni s-au întrecut în laude la adresa mijlocașului român.

ADVERTISEMENT

Marele transfer din ianuarie nu a trădat aşteptările, dar nu a reuşit să conducă echipa spre o salvare miraculoasă. Dennis Man a arătat calităţi extraordinare în cele 14 apariţii din Serie A, dar contribuţia sa nu a fost decisivă pentru soarta echipei.

Ultima accidentare l-a scos din lot într-un final de sezon foarte amar pentru Parma. Cea mai bună performanţă a sa este, fără îndoială, cea împotriva lui AS Roma.

ADVERTISEMENT

Cu o viteză înfricoşătoare, a semănat panică în rândul oaspeţilor, după care i-a oferit lui Mihăilă o pasă de gol. Reuşita împotriva lui Benevento a fost, de asemenea, foarte frumoasă, dar nu suficient de utilă în privința rezultatului.

Oficialii clubului au spus în ultima vreme că Parma va renaşte alături de el și Mihăilă, jucători care vor contribui la construirea un viitor de succes”, au scris cei de la Parma Live.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Fanatik
  • Nr. 724: 40 de pagini + Poster. Doar 10 lei!
  • Super-Poster cu programul complet al sezonului regulat din Liga 1