Life

Pentru cine a cântat Alex Velea în timp ce Fulgy îl amenința cu interlopii. Personajele sunt destul de controversate

Alex Velea a cântat la o petrecere unde au participat personaje controversate din așa-zisa lume interlopă a Capitalei, în timp ce Fulgy îl amenința.
08.06.2021 | 11:22
Pentru cine a cantat Alex Velea in timp ce Fulgy il ameninta cu interlopii Personajele sunt destul de controversate
Alex Velea, cântăreț de trapanele. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Alex Velea a fost invitat special weekend-ul trecut la botezul fiului liderului interlop Mircea Nebunu, în timp ce Fulgy îl amenința pe artist cu interlopii.

Artistul și o parte din băieții de la Golden Gang au cântat la evenimentul șefului Clanului Sportivilor din sectorul 4 al Capitalei.

ADVERTISEMENT

Cântărețul a fost aplaudat la scenă deschisă de mesenii care au participat la respectivul botez, unde i-a încântat pe invitați cu trapanelele sale.

Alex Velea a cântat la botezul copilului liderului interlop al Clanului Sportivilor

Slujba de botez a micuțului Noah a avut loc la o biserică din Capitală și a fost oficiată de patru preoți. După evenimentul religios, a urmat petrecerea de pomină.

ADVERTISEMENT

La festin au cântat o serie de maneliști, printre care și Tzancă Uraganu și Florin Salam. Cu cel din urmă, Alex Velea are chiar o melodie intitulată „Construiesc un imperiu”.

Potrivit wowbiz.ro, la petrecere au fost prezenți lideri ai lumii interlope din sectorul 4 al Bucureștiului. Au venit și alte personaje controversate din această lume underground din Brăila, Iași, Galați, Slatina și Giurgiu.

ADVERTISEMENT

Dintre numele controversate pentru care a cântat Velea îi putem enumera pe Mircea Ursu, poreclit și Bodyguardul lui Dumnezeu, Costel Caran, Faraonul de la Madrid, dar și Vali, fratele lui Mircea Nebunu.

alex velea
Alex Velea, la botezul fului lui Mircea Nebunu. Foto: wowbiz.ro

Cine e Mircea Nebunu. Ce acuzații i-a adus Fulgy lui Velea

Cine este, însă, Mircea Nebunul? Presa a relatat de nenumărate ori despre acest personaj de-a lungul timpului. Mircea Băluș, pe numele său din buletin, este considerat liderul Clanului Sportivilor care a băgat o mare parte a Capitalei în sperieți.

ADVERTISEMENT

Tatăl bărbatului care și-a creștinat copilul la sfârșitul săptămânii trecute a fost condamnat recent la închisoare cu executare. Mircea Nebunu a primit sentința pentru că a condus fără permis. Avea asupra lui documente false luate din Ucraina, conform sentinței date de judecătorii din Arad.

Acesta, pentru că mai avea și alte infracțiuni, a primit o pedeapsă cu executare. Mai exact, magistrații au decis ca acesta să stea în spatele gratiilor timp de un an și o lună. Decizia nu a fost una definitivă. A fost, evident, atacată în instanță de avocații lui Mircea Băluș.

În timp ce Velea cânta pentru băiatul lui Mircea Nebunu, Fulgy a lansat o serie de acuzații și chiar amenințări la adresa iubitului Antoniei.

Acesta a făcut o serie de declarații șocante despre ce se întâmplă la studioul de înregistrări muzicale al lui Alex Velea. Fulgy l-a amenințat pe cântăreț cu bătaia. A promis că va dezvălui o serie de lucruri despre el.

De altfel, a spus în fața jurnaliștilor că la Velea la studio „se consumă ketamină, mefedronă, metamfetamină, marijuana și cocaină”.

 

ADVERTISEMENT