News

MUGURUZA, la un pas de semifinale! Clasamentul grupei albe la Turneul Campioanelor

UPDATE / Garbine Muguruza a cîştigat duelul cu Angelique Kerber, scor 6-4, 6-4, şi e ca şi calificată în semifinalele competiţiei!...
Autor: Adrian Căpriţă | 28.10.2015 | 16:20

UPDATE / Garbine Muguruza a cîştigat duelul cu Angelique Kerber, scor 6-4, 6-4, şi e ca şi calificată în semifinalele competiţiei!

Pentru locul doi în grupă se vor bate Angelique Kerber şi Petra Kvitova. Germanca joacă împotriva cehoaicei Lucie Safarova, în timp Kvitova se bate cu Muguruza.

Locul 1 din grupa Simonei Halep va juca cu locul doi din această grupă, în timp ce ocupanta locului doi din urna roşie va evolua împotriva cîştigătoarei urnei albe în semifinale.

Ultimele meciuri din această grupă se vor juca vineri dimineaţă.

CLASAMENT

da

******************************************************************

Petra Kvitova a cîştigat duelul cu Lucie Safarova din a doua etapă a grupei albe de la Turneul Campioanelor, scor 7-5, 7-5, şi păstrează în continuare şanse la calificare.

Jucătoarea din Cehia pierduse duelul de luni cu Angelique Kerber, aşa că avea nevoie de o victorie pentru a rămîne în cărţile calificării. A avut nevoie de o oră şi 49 de minute pentru a trece de Safarova, care are două înfrîngeri fără set cîştigat şi şanse zero pentru semifinale.

La ora 13:30 se joacă duelul dintre Garbine Muguruza şi Angelique Kerber, care va decide în mare parte cîştigătoarea grupei.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!