Sport

Pentru un parior a venit vara mai devreme! A luat 30.000 de lei cu doar 9 meciuri, dar a beneficiat de SuperAvantaj

Un parior a dat lovitura cu un bilet care conținea 9 evenimente selectate cu mare inspirație. Trei s-au înverzit în prelungiri, iar la unul a beneficiat de o promoție Superbet.
25.05.2023 | 19:43
Pentru un parior a venit vara mai devreme A luat 30000 de lei cu doar 9 meciuri dar a beneficiat de SuperAvantaj
Un parior a dat lovitura cu un bilet care conținea 9 evenimente selectate cu mare inspirație. Trei s-au înverzit în prelungiri, iar la unul a beneficiat de o promoție Superbet. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

După ce un parior s-a îmbogățit în urma unui bilet în care a mizat numai pe goluri și a avut inspirația să dea cash out la ultimul dintre ele, acum a venit rândul unuia care a mizat totul pe cote uriașe și a beneficiat de varianta SuperAvantaj.

Câștig de 30.000 de lai la pariuri cu un bilet ”nebun”

Ziua de vineri, 19 mai, va fi una de neuitat pentru norocosul parior care a renunțat la o bere și a ajuns să câștige 30.000 de lei. Profită și tu de numeroasele bonusuri oferite de Superbet pentru a face profit la pariuri.

ADVERTISEMENT

Ceea ce surprinde la biletul jucat la finalul săptămânii trecute sunt cotele absolut halucinante pe care a ales să meargă inspiratul nostru jucător. Trebuie remarcat că cea mai mică cotă de pe bilet a fost un 1,85, în timp ce cea mai mare a fost de 5,00.

În final a ieșit o cotă totală de 5004,72, la care a ales să joace doar 5 lei. Asta arată clar că omul știa că nu este un bilet sigur, dar cu mult noroc a ieșit un ”Big Win” de toată frumusețea, în care a câștigat 30.023,32 de lei. Trebuie spus că primit și SuperBonusul de 20% din partea Superbet, care a însemnat 5.004,72 de lei.

ADVERTISEMENT

Mai mult, omul nostru a beneficiat și de promoția SuperAvantaj oferită de Superbet și așa și-a asigurat o vară de vis în care va putea pleca în țările calde. De această dată a câștigat el, dar o poți face și tu, mai ales că Superbet pune în joc bonusuri consistente.

Prelungiri salvatoare în trei meciuri

La ce cote a jucat pariorul nostru era absolut normal să aibă un noroc imens pentru a pune mâna pe premiu. Și așa s-a întâmplat la nu mai puțin de patru jocuri. La Chindia – FC Voluntari a mizat ”2 solist” și biletul putea fi pierdut pentru că s-a încheiat 2-2, dar varianta SuperAvantaj l-a ținut în joc și pariul a fost verde.

ADVERTISEMENT

O altă partidă din ultima etapă a play-out-ului din SuperLiga i-a dat mari bătăi de cap. A ales varianta ”2 solist” la FC Hermannstadt – Universitatea Cluj și se poate spune că a avut noroc cu carul. Sibienii au condus la pauză, dar ”șepcile roșii” au întors soarta întâlnirii, golul victoriei venind în minutul 90+5 din penalty.

parior 30000 de lei

Alte două jocuri de pe bilet au prins culoarea verde pe linia de sosire. Pariurile de ”2 solist” la meciurile Sassuolo – Monza din Seria A și Horsens – Silkeborg din Danemarca au ieșit abia în minutul 90+3.

ADVERTISEMENT

parior 30000 de lei

Cu mare atenție la super bonusurile oferite de Superbet, pariorii pot avea șanse mult mai importante de a obține profit. Exact așa cum s-a întâmplat și în acest caz, cu încasare de 30.000 de lei.

ADVERTISEMENT