Fotbal international

Pep Guardiola a dezvăluit cât valorează clauza de reziliere a lui Kevin De Bruyne! “Nu e de vânzare”

14.09.2018 | 15:31
Pep Guardiola a dezvaluit cat valoreaza clauza de reziliere a lui Kevin De Bruyne Nu e de vanzare

Pep Guardiola a dezvăluit, într-un interviu pentru beIN Sports cât valorează clauza de reziliere a lui Kevin De Bruyne. Starul belgian este unul dintre cei mai importanţi jucători ai lui Manchester City, iar oficialii clubului au făcut tot posibilul să nu-l piardă prea uşor.

În ianuarie 2018, Kevin De Bruyne a semnat prelungirea contractului pe încă şase ani cu Manchester City şi a devenit unul dintre cei mai bine plătiţi jucători ai echipei antrenate de Pep Guardiola. În plus, oficialii de pe “Etihad Stadium” au introdus în noul acord şi o clauză de reziliere, evaluată la 223 de milioane de lire sterline.

Ce a spus Pep Guardiola despre caluza de reziliere a lui Kevin De Bruyne

Pep Guardiola a dezvăluit cât valorează clauza de reziliere a lui Kevin De Bruyne. “Este un jucător incredibil. Clauza lui este 223 de milioane de lire sterline. Îmi pare rău, dar nu este de vânzare. De Bruyne joacă foarte bine, dar poate să mai crească pe viitor. Recent i-am întâlnit părinţii şi am înţeles de ce este un tip fantastic”, a declarat Pep Guardiola pentru beIN Sports.

Kevin De Bruyne s-a accidentat în startul sezonului

După ce a cucerit medalia de bronz alături de naţionala Belgiei la Campionatul Mondial din Rusia, Kevin De Bruyne nu a avut un start de sezon cum îşi dorea. Fotbalistul de 27 de ani s-a accidentat la un antrenament al “cetăţenilor” şi va lipsi de pe teren cel puţin trei luni. “Manchester City confirmă că Kevin De Bruyne a suferit o leziune a ligamentului lateral extern al genunchiului drept. Nicio operaţie nu este necesară, mijlocaşul urmând să fie absent aproximativ trei luni”, au anunţat oficialii clubului de pe “Etihad Stadium”.

Pep Guardiola vrea să revină la FC Barcelona

Pep Guardiola nu se gândeşte momentan la retragere, dar a dezvăluit care ar putea să fie ultima echipă pe care o va antrena. Într-un interviu acordat celor de la TV Universo Valdano, antrenorul spaniol a susţinut că vrea să revină la FC Barcelona, unde să pregătească o echipă de juniori din centrul “La Masia”. “Îmi voi încheia cariera acolo unde am început-o: la juniori! Ultimii mei ani ca antrenor vor fi la nivel juvenil şi sper să fie la Barcelona”, a susţinut Pepe Guardiola.

Tehnicianul de 47 de ani a susţinut că îşi doreşte să antreneze la un moment dat o echipă naţională, dar că selecţionata Argentinei nu se află pe lista lui. “Dacă voi avea oportunitatea, cândva voi antrena o echipă naţională. Cu siguranţă vreau această provocare. Sunt curios cum este să antrenezi o echipă naţională. Argentina? Nu, mulţumesc. Nu aş vrea să merg acolo. Un argentinian trebuie să le fie selecţioner”, a mai precizat Pep Guardiola.

Pep Guardiola le-a antrenat până în prezent pe FC Barcelona B, FC Barcelona, Bayern Munchen şi Manchester City. De-a lungul carierei, antrenorul spaniol a câştigat 25 de trofee, cele mai multe fiind obţinute în perioada în care i-a pregătit pe catalani.

Ce a spus Pep Guardiola despre caluza de reziliere a lui Kevin De Bruyne
Ce a spus Pep Guardiola despre caluza de reziliere a lui Kevin De Bruyne