Fotbal international

Pep Guardiola a explicat scandalul cu Sergio Aguero: “De asta ne-am certat”

18.08.2019 | 15:38
Pep Guardiola a explicat scandalul cu Sergio Aguero De asta neam certat

Manchester City a terminat la egalitate, 2-2, meciul cu Tottenham din a doua etapă a Premier League. Una dintre cele mai controversate faze ale meciului a avut loc în minutul 66 când Pep Guardiola l-a înlocuit pe Sergio Aguero iar cei doi au fost surprinși contrazicându-se pe banca de rezerve. După întâlnirea de pe “Etihad Stadium” antrenorul spaniol a explicat motivele conflictului cu starul argentinian, subliniind că totul a fost doar o neînțelegere.

Pep Guardiola explică incidentul cu Sergio Aguero

Antrenorul lui Manchester City, Pep Guardiola, cel care a fost surprins având un dialog aprins cu Sergio Aguero, a explicat care au fost motivele disputei. Spaniolul declară că totul a fost doar o neînțegere pornită de la faptul că atacantul a crezut că a fost înlocuit pentru o presupusă greșeală comisă la faza din care Lucas Moura a egalat la 2 și a stabilit scorul final.

Aguero a crezut că m-am supărat pe el din cauza golului pe care l-am primit. Dar golul a plecat de la un corner, n-avea cum să fie vina lui. Eu am cerut marcaj om la om, dar Aguero așa a crezut, de asta ne-am certat. Și eu am exagerat, câteodată exagerez pe bancă, sunt impulsiv, dar rar mă supăr pe vreunul dintre jucători. Și eu am fost fotbalist, știu cum e acolo, pe teren. Emoția face parte din jocul ăsta. Am vorbit cu Aguero după meci, e un băiat la care țin mult“, a explicat Guardiola.

Momentul incidentului dintre Aguero și Guardiola
Momentul incidentului dintre Aguero și Guardiola

Manchester City, pas greșit în a doua etapă din Premier League

Manchester City nu a reușit să se impună în etapa a doua din Premier League. “Cetățenii” au terminat la egalitate cu Tottenham, scor 2-2. Raheem Sterling a deschis scorul pentru echipa lui Guardiola în minutul 20, dar Erik Lamela a restabilit egalitatea după doar 3 minute. Golul lui Aguero a stabilit scorul pauzei 2-1, dar nici de această dată nu a fost de ajuns, iar Lucas Moura a închis tabela în minutul 56, la nici un minut după ce a intrat pe teren.

După remiza cu Tottenham, Manchester City a ajuns la patru puncte în două etape, după ce în prima rundă a învins West Ham, cu 5-0 pe London Stadium. Pentru trupa lui Pep Guardiola urmează meciul cu Bournemouth, care se va juca duminică, 25 august.

  • 48 de ani are Pep Guardiola
  • 21 de goluri a reușit Aguero în sezonul trecut de Premier League