Guardiola, luat la ţintă de un component al trupei Oasis

Sorin Dumitrescu   
in Fotbal international
11/04/2018, 15:38
Guardiola, luat la ţintă de un component al trupei Oasis GALERIE FOTO

Manchester City este foarte aproape de a câştiga titlul în Premier League, dar visul de a ajunge în vârful Europei a fost năruit după o dublă manşă în sferturi de finală cu Liverpool, în care echipa lui Pep Guardiola a pierdut de două ori. Pentru tehnicianul catalan, care până acum, în cele două sezoane petrecute la Manchester a luat doar o Cupa Ligii va fi cel mai important moment, cel al succesului din Premier League.

Însă eliminarea din Champions League nu a fost digerată deloc bine de către suporteri, atât de către cei din rândurile VIP, cât şi ai fanilor de rând. Un nume greu al muzicii din Marea Britanie, unul dintre componenţii celebrei trupe Oasis, Liam Gallagher, nu a ezitat nici o clipă să îl atace pe Twitter pe Guardiola pentru deciziile tehnice. “Să nu îi bagi pe Kun Aguero şi pe Kompany este o nebunie. La dracul cu toate ideile lui Guardiola!”

L-a luat în vizor şi în sezonul trecut

Spre sfârşitul sezonul trecut Guardiola mai fusese odată luat în colimator de către Liam, care declarase că dacă nici în al doilea sezon la City nu va câştiga titlul Pep va trebui să îşi strângă lucrurile şi să plece, pentru că este de neacceptat să rămână fără performanţe notabile.

Culmea ironiei este că în acest sezon Guardiola a decis să pună în vestiarul echipei sale melodiile celor de la Oasis, cei doi fraţi, Liam şi Noel Gallagher, fiind recunoscuţi drept mari fani ai lui City. În 2012 Liam a şi fost evacuat de pe Santiago Bernabeu la meciul cu Real Madrid, pentru comportament indecent.

Închide ×