Sport

Pep Guardiola, declarații bizare după calificarea lui Manchester City în sferturi: „Voi fi un ratat chiar dacă voi câștiga 3 Champions League la rând”

Pep Guardiola a șocat cu declarațiile, deși Manchester City s-a calificat în sferturile Ligii Campionilor. Motivul pentru care antrenorul iberic se consideră un ratat.
15.03.2023 | 13:35
Pep Guardiola declaratii bizare dupa calificarea lui Manchester City in sferturi Voi fi un ratat chiar daca voi castiga 3 Champions League la rand
Pep Guardiola a avut o serie de declarații bizare, deși Manchester City s-a calificat în sferturile Ligii Campionilor. Sursă foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Manchester City, cu Pep Guardiola pe bancă, a obținut o victorie categorică împotriva lui Leizpig, scor 7-0, și s-a calificat în sferturile Ligii Campionilor, după un meci în care Erling Haaland a strălucit. Totuși, antrenorul spaniol este nemulțumit pentru că idolul său, actrița Julia Roberts, o susține pe marea rivală Manchester United.

Pep Guardiola, declarații ciudate, deși Manchester City a obținut calificarea în sferturi: „Chiar dacă voi câștiga Liga Campionilor nu se compară”

Deși a obținut performanțe notabile pe banca lui Manchester City, iar în acest sezon campioana Angliei este în cărți pentru câștigarea în premieră a Ligii Campionilor, Pep Guardiola susține că perioada de pe banca „Cetățenilor” va fi mereu un total eșec.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă Manchester City va reuși să obțină trei trofee consecutive ale Ligii Campionilor, Pep Guardiola se va considera un ratat pentru că idolul său, Julia Roberts, a ales tabăra rivalei de pe Old Trafford. „Julia Roberts cu ani în urmă a venit la Manchester. Nu în anii 90′ când Sir Alex Ferguson câștiga titluri.

Pep Guardiola, dezamăgit pentru că idolul său Julia Roberts nu a vizitat-o pe Manchester City

„Ea a venit în perioada în care eram mai buni decât United, în acești patru-cinci ani, nu? Și a mers să viziteze Manchester United. Ea nu a venit să ne vadă. De aceea, chiar dacă voi câștiga Liga Campionilor, nu se va compara cu faptul că Julia Roberts a venit la Manchester și nu a venit să ne vadă”, a declarat Pep Guardiola, în cadrul unei conferințe de presă.

ADVERTISEMENT

Astfel, Pep Guardiola a precizat că toate rezultatele de pe banca lui Manchester City vor fi un eșec. Alături de Julia Roberts, printre idolii lui Pep Guardiola se numără legenda golfului Tiger Woods și baschetbalistul Michael Jordan. În 2016, când actrița de la Hollywood a călătorit la Manchester, a preferat să viziteze Old Trafford, ci nu Etihad Stadium.

Julia Roberts a vizitat Old Trafford, ci nu Etihad Stadium: „Chiar dacă voi câștiga Liga Campionilor, nu se va compara cu această dezamăgire”

În noiembrie 2016, Julia Roberts a urmărit meciul lui Manchester United cu West Ham, scor 1-1. În urmă cu șase sezoane, Jose Mourinho se afla pe banca „diavolilor roșii”, reușind să cucerească Europa League și Cupa Ligii.

ADVERTISEMENT

Julia Roberts a vizitat Old Trafford cu soțul și regizorul Daniel Moder, dar și cu cei trei copii ai lor. Mai mult decât atât, starul din Statele Unite a coborât pe gazon alături de familia sa și l-a salutat pe Wayne Rooney, legenda de pe Old Trafford.

„Chiar dacă voi câștiga Liga Campionilor, nu se va compara cu această dezamăgire pe care am avut-o”, a încheiat Pep Guardiola. În acest sezon, antrenorul iberic are ca obiectiv câștigarea trofeului Ligii Campionilor. Antrenorul a câștigat cel mai titrat trofeu din Europa la nivel inter-cluburi doar cu Barcelona.

ADVERTISEMENT